MAKE UP

Odabrali smo dobitnike novih Noelle kistova!

Tko će recenzirati nove Noelle četkice?

noelle
P
ravilno nanošenje pudera, savršeno konturiranje i šminkanje poput profesionalaca može postići svatko i to zahvaljujući brandu Noelle. Svaka ljubiteljica šminke zna da su za savršen izgled potrebni odgovarajući kistovi, a u tvornici vrhunskih make up četki i kistova stvoren je odličan novi set pa vam nudimo da ga i vi isprobate. Na dnu članka doznajte dobitnike Noelle kistova.

Nolle
set kistova s etuiom možete osvojiti tako da se prijavite za našu recenziju te da, ako vas odaberemo, nakon testiranja napišete odgovore na nekoliko naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 30. svibnja u ponoć.

Pet odabranih dobitnika bit će kontaktirani, a proizvod će im zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo ih mailom i postaviti im nekoliko pitanja, a recenzije ćemo, uz njihovu fotografiju, objaviti na portalu. U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:

1. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti Noelle kistove na recenziju
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona

noelle

Samostojeći etui, u kojem kistovi ostaju zaštićeni od vlage, prašine i drugih nepoželjnih utjecaja, bit će idealan suputnik u kozmetičkoj torbici, ali i sastavni dio svake make up police, a u sebi sadrži 10 kistova. Elegantni Noelle kistovi u bijelom kožnom pakiranju, osim svojom kvalitetom plijenit će pažnju i vrhunskim dizajnom.

noelle
Sjenilo, rumenilo, bronzer ili puder u prahu lako se nanose uz pomoć ovog kompleta kistova od vrlo kvalitetne, guste i mekane sintetičke dlake prilagođene svakom tipu kože. Omiljeni kistovi, četkice i spužvice svojim dizajnom i kvalitetom prate najnovije trendove u svijetu make upa, a šarmantnim pakiranjem pokazuju da je i estetika kozmetičkog pribora važna.


Novi Noelle set, kao jamac profesionalnog make upa, dostupan je u svim BIPA trgovinama. Cijena kistova u praktičnom etuiu od eko kože je 149,90 kuna.

Dobitnice Noelle kistova su: Iva Andrlić, Katarina Varzić, Ivana Ageljić, Sandra Halovanić i Valentina Milić. Dobitnicama će na kućnu adresu biti poslan proizvod te će im nakon testiranja na e-mail stići pitanja za recenziju.

Noelle možete pratiti i na Facebooku i na Instagramu.

Foto: PR

Objavljeno: 31.05.2017. u 11:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p