MAKE UP

Odabrali smo sretne dobitnike prvog make upa za osmijeh!

Blistav osmijeh uz Signal White Now Touch olovke
Signal White Now Touch
O
smijeh je najljepši modni dodatak svakom licu, vaš zaštitni znak i odraz karaktera, a savršen osmijeh omogućit će vam prava revolucija među kozmetičkim proizvodima u obliku Signal White Now Touch olovke koja je stigla i na hrvatsko tržište. Ovaj novi proizvod pružit će vam upravo ono što trebate – neodoljivi osmijeh.

Signal White Now Touch namijenjen je svima koji u samo par sekundi žele izbijeliti svoje zube i imati blistav osmijeh. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu, stoga se može koristiti svakodnevno, koliko god često vi to želite. Novu magičnu olovku za blistav osmijeh možete testirati i vi! Signal White Now Touch olovku možete osvojiti tako da se prijavite za našu recenziju te da, ako vas odaberemo, nakon testiranja napišite odgovore na nekoliko naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 02. srpnja do ponoći.

Deset odabranih dobitnika bit će kontaktirani, a proizvod će im zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo ih mailom i postaviti im nekoliko pitanja, a recenzije ćemo, uz njihovu fotografiju, objaviti na portalu. U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:

1. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti Signal White Now Touch olovku
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona

Sretni dobitnici su: Mila Matković, Ines Pernjek, Josip Pilić, Natalija Vukušić, Petra Vidas, Dora Zavalić, Karla Ranđelović, Iva Benc Kunštek, Iva Pejnović i Andrea Ević.

Signal White Now Touch
Signal olovka nadahnuta je svijetom glamura te se sa svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom savršeno uklapa u svaku make up torbicu, za trenutačno i privremeno izbjeljivanje zubi koje možete ponijeti sa sobom, gdje god bili. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet. Jedinstveni i praktični make up za osmijeh dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99,90 kuna.
Objavljeno: 26.06.2017. u 15:25

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p