MAKE UP

Odabrali smo dobitnike Rimmel Volume Shake maskare!

Tko će recenzirati novu maskaru?

rimmel volume shake
R
immel Volume Shake maskara prvi je na tržištu shaker sistem unutar same maskare i upravo zbog te posebnosti donosi dugu trajnost proizvoda te naglašene i duge trepavice. Mi smo je već testirali i oduševila nas je pa i vama nudimo da je isprobate. 

Rimmel Volume Shake maskaru možete osvojiti tako da se prijavite za našu recenziju te da, ako vas odaberemo, nakon testiranja napišete odgovore na nekoliko naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 12. lipnja u ponoć.


Deset odabranih dobitnika bit će kontaktirani, a proizvod će im zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo ih mailom i postaviti im nekoliko pitanja, a recenzije ćemo, uz njihovu fotografiju, objaviti na portalu. U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:

1. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti Rimmel maskaru na recenziju
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona

rimmel volume shake

Rimmel Volume Shake inovativna je maskara s prvim shaker sistemom na tržištu. Takav sustav služi kako bi osvježavao formulu i kako bi sprječavao njeno isušivanje i dovoljno je protresti maskaru za svježinu. Jamči glatke i uvijene trepavice bez grudica i bogat volumen u samo jednom potezu. Četkica definira volumen dajući bogatu lepezu naglašenih trepavica koje su maksimalno razdvojene, a dopire i do kuteva očiju. Kako se koristi? Protresite maskaru vertikalno tri do pet puta kada je to potrebno. Maskara će se odmah osvježiti kako bi volumen u potpunosti bio bez grudica.

Rimmel Volume Shake maskaru možete kupiti u drogerijama po cijeni od 69,90 kn.

Dobitnice Rimmel Volume Shake maskare su: Karla Rebić, Snežana Tomić, Andrea Mićanović, Valentina Bilić, Andrea Benović, Antea Matić, Ines Obradović, Jasmina Šukalić, Jasna Iljkić i Biljana Baranašić.

Foto: PR

Objavljeno: 06.06.2017. u 11:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p