MAKE UP

Prirodan make up i raskošni ukrasi u kosi na reviji Roberta Severa

Frizure za pop rock princeze

Sinoć je, 16. ožujka, na drugom danu BIPA FASHION.HR-a dizajner Robert Sever pod pokroviteljstvom HP-a predstavio svoju novu kolekciju. Kolekciju kojom prevladava šarenilo boja i uzoraka, smirio je prirodan make up i jednostavne frizure, a poseban touch dale su predivne Robert Sever krune koje su se odlično uklopile u šarenilo boja.

Neutralan make up uklopio se u kolekciju punu ležernih krojeva i pravih ljetnih uzoraka. Kako je kolekcija izuzetno nosiva i svakodnevna i frizure i make up bili su takvi, a za njih su se pobrinuli Katica Topčić i Saša Joković.

"Make up je potpuno prirodan, oči su lagano iskonturirane, na usnama je balzam za usne kako bi izgledale njegovane, ali opet da nisu presjajne. Rumenilo je kremasto što cjelokupnom looku daje potpuno prirodan i svjež izgled", rekao je Saša.

 
Frizure su bile tako napravljene da do izražaja dođu prekrasne i bogate unikatne krune ukrašene brojnim detaljima i sjajnim perlama. "Frizure su jednostavne, nešto poput pop rock princeze s prekrasnim krunama u kosi. Frizura nema valove, već lagani pokret. Najvažnije u ovim frizurama su teksture koje su morale dati izgled kao s kraja 70-ih i početka 80-ih godina", objasnila je Katica.

 

 
Tanja Friš
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 17.03.2016. u 10:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p