MAKE UP

Top proizvod mjeseca: palete ruževa koje morate imati!

L'Oreal Color Riche palete
loreal color riche
P
alete ruževa izuzetno su praktičan proizvod jer ih vrlo lako možete nositi u svojoj torbici, a u njoj imate nekoliko različitih boja koje možete kombinirati za sve prilike. Mi smo pronašli svoje omiljene palete ovog mjeseca i to u nude i crvenim nijansama. Doznajte više o odličnim L'Oreal Color Riche paletama. 

L'Oreal Color Riche palete sadrže prekrasne harmonije boja ruževa i smještene su u elegantnoj kutijici. Palete su dostupne u tri kombinacije: nude, crvenim matte red. Ono što palete čini, od ostalih performansi, posebnima jest to da svaka paleta sadrži ukupno šest ruževa. Ambalaža je mala i praktična, stane u dlan, ne zauzima puno mjesta niti u najmanjoj torbici.

Kako obično palete ruževa nisu praktične zbog svoje veličine, ovoj je upravo to vrlina i prednost, jer je možete ponijeti zaista svugdje. S cijele unutarnje strane poklopca je ogledalo, dovoljno veliko ne samo za popraviti ruž već i za nanijeti cijeli make up. Može li bolje? Uz paletu dolazi i mini kist za nanošenje ruževa. Svaku paletu karakterizira i izvrsna pogodnost i inovativnost, a to je da miješanjem boja, svih šest, možete pronaći nijansu koja savršeno uljepšava vaš ten stvoren da se uklopi u odabranu odjevnu kombinaciju ili trenutačno raspoloženje.

Nude paleta

Nude ruževi su jednostavniji za korištenje što se tiče samog nanošenja i ako ste u brzini. U paleti se nalazi istančana paleta nijansi nude ruževa: od svijetlog, preko nude mesnatih nijansi pa do smeđe boje – odlično za kombiniranje vaše nijanse. Osim odlične palete boja, karakterizira je i kremasta tekstura koja ne isušuje i izrazito je ugodna na usnama. Probajte ekskluzivnu Color Riche nude paletu ruževa za usne. Paleta od šest skladnih nijansi za sofisticirani efekt na vašim usnama.

loreal color riche
loreal color riche


Mat paleta

Mat je stav. Blagi pigmenti. Intenzivne boje. Formula obogaćena uljem kamelije koja hidratizira i čini usne mekima. Opsesija mat nijansama jer mat je stav. Bogate boje koje će vas zaluditi. Probajte ekskluzivnu Color Riche paletu mat ruževa za usne. Paleta od šest skladnih nijansi za sofisticirani efekt na vašim usnama.

Crvena paleta

Ovi sofisticirani ruževi su izrazito trajni i pigmentirani. Paleta crvenih nijansi je bogata i kreativna, također s mogućnošću kombiniranja nijansi da izaberete svoju crvenu boju, dok je tekstura kao i kod nude ruževa kremasta i ugodna na usnama. Probajte ekskluzivnu Color Riche paletu crvenih ruževa za usne. Paleta od šest skladnih nijansi za sofisticirani efekt na vašim usnama.


loreal color riche
loreal color riche
Koja će biti vaša paleta?

L'Oreal Color Riche palete ruževa možete kupiti na odličnoj akciji po cijeni od 74,90 kuna u svim BIPA prodavaonicama do kraja lipnja.

loreal color riche

Foto: PR
Objavljeno: 01.06.2017. u 09:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p