MAKE UP

Proizvod mjeseca: ruž za usne kojeg želimo

Maybelline Color Sensational

maybelline color sensational 
S visokim temperaturama, svakog ljeta odbacujemo suvišne slojeve šminke s naših lica, ali usne nam uvijek mogu biti besprijekorne i u ljetnim bojama. Ako ste se ove sezone i vi našli u potrazi za savršenim ružem koji će vas pratiti kroz ljeto, pronašli smo ruževe savršene teksture i boja!
 
Što bi vaše usne željele danas? Intenzivno crvenu ili neku prirodnu nijansu? Bogatu ljubičastu ili zaigranu ružičastu? Maybelline New York pružit će vam pravu nijansu i teksturu za svaku prigodu, od luksuznih, kremastih koje će probuditi tvoju strast za bojom do dugotrajnih koje će ti uljepšati i najnaporniji dan.
 
maybelline color sensational 
Maybelline New York Color Sensational ruž za usne. Ponovno se ludo zaljubi u boje. Baršunaste i jarke boje zahvaljujući čistim pigmentima. Osjećaj njegovanih usana zahvaljujući hranjivom nektaru meda. Tako bogate boje, tako zapanjujuće! To je senzacionalno!

Maybelline New York Color Sensational ruž za usne Matt. Kremasta mat formula obogaćena čistim pigmentima omogućuje intenzivne i jarke boje te pruža ugodan osjećaj na usnama bez isušivanja. Usne su glatke i mekane. Rezultat, jedinstvena kombinacija mat baršunastog završetka i ugodnog osjećaja na usnama.
 
maybelline color sensational
Za najbolji rezultat nanesite ruž počevši od sredine gornje usne. Povucite prema krajevima usne, prateći prirodnu liniju usana. Ruž zatim nanesite i na donju usnu. 
 
Maybelline Color Sensational ruževe možete kupiti u BIPA trgovinama po akcijskoj cijeni od 41,90 kuna do kraja srpnja.
 
Foto: PR
Objavljeno: 01.07.2016. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p