MAKE UP

Ovo je najljepša proljetna manikura!

Sušeno cvijeće na noktima
cvjetna manikura
P
roljetnim manikure jedne su od najmaštovitijih i definitivno im ne nedostaje inspiracije, ali kako je nail art u posljednje vrijeme postao minimalistički tako smo uvijek u potrazi za nečim novim što će nas oduševiti. Na Instagramu smo naišli na predivnu manikuru od pravog sušenog cvijeća i odmah je poželjeli na svojim noktima!

Za izradu ove proljetne manikure potrebni su mali sušeni cvjetovi koje možete kupiti u hobby trgovinama, a možete birati ili samo cvijet ili verziju koja sadrži i stabljiku. Najprije nalakirajte lak koji će biti baza, a zatim stavljajte cvjetove koje fiksirate s dva sloja prozirnog laka. Baza može biti prozirna kako bi se vidjela prirodna boja nokta, ali možete odabrati i neku drugu boju, samo pripazite da bude svjetla kako bi se latice ipak vidjele.

cvjetna manikura
cvjetna manikura
cvjetna manikura
Uz cvjetove možete kombinirati i metalik čestice ili šljokice, ali pripazite s količinom jer vrlo lako možete pretjerati i cijelu manikuru od elegantne pretvoriti u kičastu. Ako ste jako kreativni i volite DIY projekte, na idućoj proljetnoj šetnji pronađite sitne cvjetiće te ih sprešajte između dva papira i dobit ćete manikuru koja je u potpunosti vaša kreacija. Ova cvjetna manikura zaista vrišti proljeće, a elegantna je i chic te je želimo što prije rekreirati.

cvjetna manikura
cvjetna manikura
cvjetna manikura
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 24.03.2017. u 11:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p