MAKE UP

Proljetni make up

Tomo Vrban otkriva nove trendove.

Glavni preduvjet za trendy proljetni make up je prekrasna koža kojoj je industrija ljepote ponovno podredila sve. Osnovni dekorativni preparati u sezoni pred nama su ruževi u najsvijetlijoj varijanti ružičaste te krem rumenila identične nijanse, i to nanesena isključivo na obraze. Proljeće nameće i svijetle obrve koje su danas brižljivo definirane, ali nikako ne nevidljive. „Obrve jednostavno moraju biti uredno zaglađene; ako nemate pri ruci specijalni gel, fiksirajte ih običnim prozirnim sjajilom za usne, trik će upaliti“. Kao odlično sredstvo za njegu trepavica izdvaja ricinusovo ulje koje možete koristiti i kao gloss za kapke – „nahranit će kožu i pritom izgledati genijalno“, otkriva. Omiljeni make up artist i dalje inzistira na bogato nanesenoj maskari i usput sugerira koketiranje s različitim nijansama. Curama s plavim i zelenim očima predlaže ljubičaste tonove jer će, tvrdi, potencirati njihovu prirodnu boju. Kako igranje kremicama za samotamnjenje polako postaje aktualno, nudi rješenje za sprečavanje uobičajene pojave fleka na puti: „Pomiješajte svoju dnevnu kremu sa sredstvom za samotamnjenje i to je to. Put će brončanom postajati postepeno, ali će boja biti savršeno ujednačena“. Kao dekoratine mezimce sezone Tomo izdvaja:

Scott Barnes Body Bling Platinum - shimmer za tijelo s laganim efektom samotamnjenja koji savršeno prekriva nedostatke na koži.

Deborah Light Creator broj 24 – ružičasti ruž kojeg slavni make up artist opisuje kao „prilično jeftin, a savršen preparat“. 

Diorshow Unlimitednovitet iz Diorova laboratorija ljepote koji postaje 'it' maskara proljeća.

Shiseido Accentuating Color Stick - rumenilo u sticku s hidratizirajućim efektom.

Chanel Satin Blacklak za nokte iz linije Noir.

Objavljeno: 26.03.2007. u 22:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p