MAKE UP

Prvi parfem s potpisom Gwyneth Paltrow

Miris s notama zime

gwyneth palthrow miris
N
akon lansiranja svoje linije odjeće u rujnu, Gwyneth Paltrow je izbacila i svoj prvi parfem Edition 01 – Winter 2016 koji miriše na dim čempresa i snijeg te dočarava zimski ugođaj.

Lijepa glumica u sklopu brenda Goop lansirala je svoj prvi miris koji će biti dostupan isključivo na stranici goop.com. Miris naziva Edition 01 - Winter 2016 sadrži zemljane drvenaste note ugodnog mirisa i Gwyneth kaže kako je idealan za zimske mjesece jer sadrži miris dima čempresa te snijega. Osim parfema možete kupiti i mirisnu svijeću istog mirisa. 

gwyneth palthrow miris

U skladu s Gwynethinom životnom filozofijom koja njeguje sve prirodno isto takvi su i njeni proizvodi, bez kemikalija. Za parfem se koristi alkohol šećerne trske kao baza, a svijeća je izrađena od sojinog voska. Goop planira izdavanje novih mirisa s potpisom Gwyneth i to po godišnjim dobima pa idući planiraju lansirati na proljeće iduće godine.  

gwyneth palthrow miris
Glumica je i prije bila zaštitno lice za mirise poput Estee Laudera i Hugo Bossa pa ne čudi da je odlučila lansirati i svoj miris. Rekla je kako je uvijek u ormaru imala neki miris te ga je mijenjala po sezonama i sada je htjela imati i parfeme po godišnjim dobima. Miris možete kupiti online po cijeni od 165$, dok svijeću možete kupiti za 72$.

T.K.
Foto: PR

Objavljeno: 01.12.2016. u 10:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p