MAKE UP

Razigran make up i neobične frizure na posljednjoj večeri BIPA FASHION.HR cruise

Make up u različitim bojama i morske frizure obilježile večer

bipa fashion.hr cruise collection

U ponedjeljak 27. lipnja održala se završna večer BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection, a svoje kolekcije su predstavili Zoran Aragović, Krie design, Martina Felja, Ines Atelier i Robert Sever. Za vas smo izdvojili najljepše frizure i make up lookove koji su obilježili večer.

Neobične frizure na glavama modela i odličan make up u boji osvježili su i podigli kreacije na pisti, a za većinu je inspiracija bila upravo more, plaža i opuštenost. Za odličnu šminku i frizure bili su zaduženi Katica Topčić i Saša Joković.

bipa fashion.hr cruise collection
 
Modeli koju su nosili kreacije Roberta Sever imali su vrlo jednostavne niske punđice za koje nam je Katica rekla da je inspiracija bila zabavna noć nakon koje djevojke izgledaju kao da su potpuno nehajno same zavezale kosu. Make up je isto tako bio prirodan kako bi do izražaja došle vedre boje kreacija. Obrve su bile intenzivnije i lagano počešljane, dok je ostatak lica bio prirodan s neutralnim rumenilom i laganim crvenkastim balzamom za usne.

bipa fashion.hr cruise collection
 
Ines Atelier predstavila je svoje kreacije na modelima s jako zanimljivim repovima koji je izgledao kao mornarsko uže. Katica nam je objasnila da se takav neobičan rep napravi tako da se kosa omota oko samog repa i dodatno se cijeli look zaliže za mokar izgled. Make up je bio malo drugačiji od ostalih s plavim detaljima na kapcima i jarko ljubičastim usnama, a lice je na određenim dijelovima imalo jak highlight.
  bipa fashion.hr cruise collection
 
Plavi detalji na očima očito su pravi hit jer su i modeli Martine Felje imali intenzivno plavi make up sa svijetloplavom maskarom na gornjim i donjim trepavicama. Ostatak lica je bio konturiran, dok su usnice bile neutralne. Frizure su ostale dosljedne romantici samih kreacija pa je kosa bila raspuštena s boho pletenicama ispletenima oko krune glave.
 
bipa fashion.hr cruise collection
 
Modeli Krie designa imali su mokru kosu zalizanu prema straga inspiriranu morem. Katica je rekla da su zapravo željeli postići look morske sirene koja je izronila iz mora. Make up je također bio poput sirene pa je cijeli gornji kapak uključujući obrvu, bio prekriven zlatnim šljokicama dok je ostatak looka ostao vrlo neutralan s blagim konturama lica.

bipa fashion.hr cruise collection
 
bipa fashion.hr cruise collection 
Zoran Aragović uvijek ima zanimljive montaže na kosi, a ovoga puta uz niske jako zalizane repove, na sredini tjemena nalazio se papirnati brodić u dvije boje koji se potpuno uklapao u njegov već prepoznatljiv stil. Make up je također bio nadahnut vedrim kreacijama pa je ispod kapaka bila intenzivna žuta linija koja je išla i uz nos, dok je ostatak lica bio neutralan s blago naglašenim usnicama i malo maskare na trepavicama.
 
Tanja Konjevod
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 28.06.2016. u 17:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p