MAKE UP

Raznolik make up i zanimljive frizure na prvoj večeri BIPA FASHION.HR cruise

Večer su obilježili prekrasni repovi i nude make up 

bipa fashion.hr cruise

Na prvoj večeri BIPA FASHION.HR Cruise Collection uz reviju modnog dvojca ELFS, svoje su kreacije pokazali i 10 polufinalista natječaja za najbolje mlade dizajnere Portanova Fashion Incubator by Perwoll. Izdvojili smo najljepše frizure i make up lookove koji su obilježili večer.


Prekrasne frizure na glavama modela i neutralan make up s dozom hrabrosti i pomaka osvježili su i podigli kreacije na pisti. Za odličnu šminku i frizure bili su zaduženi Katica Topčić i Saša Joković. 
 
bipa fashion.hr cruise
 
bipa fashion.hr cruise
 
ELFS cruise kolekcijom prevladavalo je pravo ljetno šarenilo boja i uzoraka, a uz kreacije se idealno uklopio prirodan make up i jednostavna, ali upečatljiva frizura koja je dala poseban touch i na pistu donijela duh plaže i mora. Modeli su imali preplanuli ten, na usnama lagani ružičasti ruž, a na očima tuš i naglašene trepavice. Make up je bio inspiriran ljetom i odlično se uklopio s frizurom valova s plaže. Predivni valovi napravljeni su tako da je kosa ispletena u nekoliko pletenica koje su zatim zapeglane peglom i nakon hlađenja raspuštene. Frizura je bila inspirirana opuštenošću i morem, a modeli su djelovali kao da su taj tren došli s plaže.
 
bipa fashion.hr cruise 
Kreacije polufinalista Portanova Fashion Incubatora by Perwoll bile su raznolike pa su i frizure i make up bili takvi. Mogli smo vidjeti jako zanimljivu montažu koja kosu dijeli na pet dijelova, a pramenovi se prebacuju jedan preko drugoga i na kraju vežu u niski rep. Frizura po tjemenu ima predivne reljefe i zaista je posebna, a kako ne bi sve ostalo samo na frizuri, make up na očima je bio jednako zanimljiv. Predivan grafički crno-bijeli look s nehajno nanesenim sjenilom zaokružio je cijeli izgled.
   bipa fashion.hr cruise
 
Neutralni make up bio je jako popularan pa smo mogli vidjeti jedan s izraženim prirodnim obrvama, zlatnim sjenilom i ružičastim usnama, a u njega se uklopila i predivna mekana frizura s niskim repom i izvučenim pramenovima sprijeda. Još jedan look obilježio je neutralni make up, odnosno no make up make up na kojem je napravljena izvrsna podloga s puderom, a ostalo je sve ostavljeno da izgleda što prirodnije. Frizura je bila vrlo popularna punđica na vrhu glave s opušteno izvučenim pramenovima.
bipa fashion.hr cruise
 
Malo hrabriji make up obilježile su tamnocrvene gotovo smeđe usne kombinirane s neutralnim ostatkom lica i raspuštenom ravnom frizurom. Zanimljv je bio i muški look koji je imao zalizanu frizuru s kožnim dodatkom po razdjeljku dok je make up bio minimalistički, odnosno samo su naglašene prirodne konture lice i posvijetljeni su određeni dijelovi.
 
Tanja Konjevod
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 27.06.2016. u 15:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p