MAKE UP

Romantičan nude make up i ženstvene frizure na reviji eNVy rooma

Bogati ukrasi na kosi naglasili su romantičarski duh

Sinoć je, 15. ožujka, u 10. paviljonu Zagrebačkog velesajma započela još jedna sezona BIPA FASHION.HR-a, a čast da otvore 21. izdanje najvećeg modnog događanja u regiji, pod pokroviteljstvom optike Ghetaldus, pripalo je dvojcu eNVy room. Romantika je i dalje prepoznatljiva okosnica njihova rada, kako na modnim komadima tako i u make upu i frizurama.

Ženstvenost i damski chic prema zamisli dizajnera Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, preslikale su se na romantični make up i frizure modela. Za dobar izgled šminke i frizure bili su zaduženi Katica Topčić i Saša Joković.

"Make up je vrlo neutralan, obrve su počešljane prema gore i vrlo su lagano popunjene. Oči su konturirane sjenilima sivkastih tonova, a u oku se nalazi tamno siva do crna olovka koju smo malo razmazali. Na trepavice smo stavili puno maskare, a na kapke sjajilo. Cijeli look zaokružen je kremastim rumenilom i neutralnim, mekim i prirodnim usnama", objasnio je Saša.

 Saša Joković
 
Katica je rekla kako su frizure napravljene po uzoru na urbane mlade mladenke. "Frizure su mekanih tekstura s prekrasnim ukrasima u kosi. Nisu uniformirane i jednostavne su, ali ipak su jako ženstvene i namijenjene prigodi vjenčanja", naglasila je Katica.
 
  Katica Topčić
 
Ručno izrađeni bridal ukrasi od žice, cirkona i perlica dizajnerice Grete koja stoji iza brenda Perlet, posebno su zaokružili cjelokupan look i dali mu dodatni romantičarski štih.
 

Tanja Friš
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 16.03.2016. u 09:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p