MAKE UP

Ruž u boji haljine

Hoćete li slijediti ovaj trend?

Biste li ikad svoj make up u potpunosti prilagodili svom outfitu čak i ako to znači da nosite plavi ruž za usne? Ovog proljeća nameće se jedan mini- trend, a on je kombiniranje boje ruža i outfita bez obzira o kojem spektru nijansi se radilo.

Trend je već pronašao pristaše, pa tako glumica Paz de la Huerta rijetko dolazi na crveni tepih bez ruža koji odgovara haljini. Uz smeđu haljinu nosi smeđi, uz ružičastu ružičasti, uz crvenu crveni... shvatili ste. Trend nije zaobišao ni Annu Dello Russo koja je na nosila ružičasti ruž za usne u skladu s Pradinom pink stolom.

Vidjeli smo ga i na modnim pistama. Reviju Armani Prive obilježio je ludi ljubičasti ruž za usne, gotovo identične boje kao kreacije. Alexandre Herchcovitch je otišao korak dalje i upotrijebio crni, plavi, zeleni i žuti ruž.

Kao što vidite, neke je kombiniranje iste nijanse oduševilo, ali kao i uvijek- postoji caka. Ista nijansa na odjeći i usnama može izgledati staromodno i nemaštovito pa je, želite li igrati na sigurno, pametnije zaboraviti na ovakve stilske igre.

B.K.

foto: Fashionista

Objavljeno: 09.02.2011. u 14:50
Tagovi: ruž

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p