MAKE UP

Ružičasti make up i trendy frizure

Beauty report druge večeri Perwoll FASHION.HR-a

S obzirom na dizajnerske snage na koje je sinoć došao red da na pisti Perwoll FASHION.HR-a predstave vlastite modne sugestije, većina uzvanika već je unaprijed znala da ih očekuje večer ispunjena glamurom, trendovima i ženstvenošću. Od Feljine trendy koketnosti, preko bajkovitosti branda Mihano Momosa, pa sve do damske privlačnosti kod djevojaka Ivice Skoke, druga je večer obilovala zanimljivim modnim, ali i beauty rješenjima, koja su u backstageu revija realizirali već dobro na znani Kevin.Murphy i Illamasqua timovi.

Martina Felja

Modeli Martine Felje otvorili su drugu večer Perwoll FASHION.HR-a, i to s romantičnim pletenicama u kosi, ponegdje ukrašenim tratinčicama. Kosa je podignuta, ispletena i omotana na kruni glave, a sama pletenica je lagano opuštena i osvježena detaljem cvijeća. U području make upa Felja je vjerna već provjerenoj tehnici zatvorene banane, s tušem i umjetnim trepavicama, no ovog je puta kolorit mijenjan u tonove ružičaste i kombinaciju mat i sjajnih boja. Na očima su tako zavladala mat-sjajna sjenila, obrva je lagano definirana, na obrazima je svježe rozo rumenilo, a ružičastim nijansama istaknute su i usne.

-->

Aleksandar Žarevac

Revija Aleksandra Žarevca predstavila nam je pravu malu vojsku muških modela, kod kojih beauty look nije previše kompliciran, kako bi i dalje odisali muževnošću. Kosa je blago naglašena u individualnom stilu i u skladu s trendovima, a lica modela izglađena su puderom i konturirana.

Krie design

Kod Krie designa zamijetili smo frizuru koja je zanimljiv hibrid neopunk i glamur stila te je istovremeno djevojački zaigrana i edgy. Taj efekt postignut je pletenicama u tipu riblje kosti, ispletenim sa strane, dok je ostatak kose lagano valovit u tipičnom 'beach look' izdanju. Krie se također odlučila za ružičaste tonove u make upu, no u njenoj izvedbi oni su mnogo dublji i dramatičniji. Gornji i donji kapak kompletno su konturirani crnim tušem, unutrašnjost kapka iscrtana je crnom olovkom. Ten je jako mat, s oštrijim rumenilom u službi kontura, a usta su naglašena u nijansi ciklame.

-->

Mihano Momosa

Naš dragi gost iz Novog Sada, Mihailo Anušić iz branda Mihano Momosa, za svoje je modele namijenio jednu izuzetno trendy i sleek frizuru. Za početak je definiran nadasve popularan i strog razdjeljak na sredini glave, a kosa je potom povezana u zalizani, visoki rep. Prozračan look zavladao je na licima modela, a poseban efekt dala je tehnika apliciranja kremastih i sjajnih tekstura. Oko je konturirano u tri nijanse (bež, bakrenoj i antracit sivoj), kremasto rumenilo u boji tena korišteno je kao highlight, a usne su 'nude', s malo sjaja.

-->

Ivica Skoko

Ivica Skoko ove je sezone zaigrao na kartu glamura, a njegovi modeli nosili su podignute punđe, s detaljem duboke šiške, koja pada na jedno oko i cijelom looku daje dozu mističnosti i glamura. Make up je kreiran u stilu 80-ih: oči su tretirane skroz do obrva, obrve su jako definirane, a rumenilo je rozo i seže sve do arkade, gdje se spaja s highlightima u bijeloj i boji šampanjca. Usne su naglašene u četiri nijanse; klasičnoj narančastoj, koraljno narančastoj, blijedo rozoj i boji ciklame.

-->

-->--> -->

 

Hana Bartolović

photo: Jure Perišić

hair: Kevin.Murphy

make up: Illamasqua

 

Objavljeno: 28.03.2014. u 09:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p