MAKE UP

SAŠA JOKOVIĆ PREDLAŽE

Saša Joković nam otkriva tri najdraža beauty trenda za proljeće

Jedan od naših najdražih i najpoznatijih make-up artista Saša Joković, nam je otkrio svoje proljetne favorite sa svjetskih modnih pista. Navedene look-ove nije teško reproducirati u vlastitoj izvedbi, samo vam treba malo vježbe, vremena i volje.

 

 

 

prada__44b.jpg

 

PRADA - nude look

Ovaj look je perfektna dnevna solucija. Na kožu je nanesen tanki film pudera, dok je otvorenost lica postignuta korištenjem high- lightera na korijenu nosa, čelu te području oko usana. Oči su uokvirene bež sjenilom, a za otvaranje oka poslužila je bijela olovka, koja je aplicirana u unutarnje kuteve. Rumenilo je minimalno, gotovo nepostojeće sa blagim naznakama konturiranja na jagodicama. Usne su boje mesa bez suvišnog sjaja i obrubljivanja olovkom.

 

missoni_2.jpg

 

MISSONI - shiny

Kod Missonija je izveden tipičan Charlotte Tilbury look (make-up artistica op.a.). Ovo je ujedno moja najdraža solucija za proljetne dane. Naglasak je na zdravom, preplanulom tenu uz obilno korištenje zlatnog shimmera koji daje koži glamurozni sjaj. Oči su uokvirene smokey eye tehnikom u bojama čokolade. Zlatno sjenilo je aplicirano u kuteve oka. Obrve su za nijansu svjetlije od prirodne boje. Usne su ostavljene prirodne, sa tek neznatnim omekšanim obrubom olovke boje mesa te sjajom kojeg možete postići i sa Zagrebačkim melemom.

 

 

00070m.jpg

 

ROBERTO CAVALLI - sexy

Smokey eyes je standardan look na svjetskim modnim pistama. Ništa ne može naglasiti oči i učiniti ih zavodljivima kao dobro izveden smokey efekt. Pat McGrath, koja je predvodila make-up tim na reviji Roberta Cavallija, je odabrala klasičnu izvedbu sa uporabom sivih i crnih tonova na kapcima. Oči su obrubljene crnim kajalom, uz obvezno korištenje umjetnih trepavica i nekoliko slojeva crne maskare. Ten je matiran bez velikog naglašavanja usana i jagodica. Na usne je nanesena olovka boje mesa koja je omekšana laganim namazom sjajila. Kod ovog look-a je potreban oprez jer ukoliko inače niste vični obrubljivanju očiju, te nemate prave aplikatore, moguće je da krajnji rezultat izgleda nemarno.

 

Ana Pavić 

Objavljeno: 05.04.2009. u 21:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p