MAKE UP

Savršen make up od jutra do mraka?

Uz ove trikove to je moguće!


Svjež sjajan make up s kojim ste izašli iz kuće ne traje vam cijeli dan? Trepavice više nisu uvijene, ruž se isprao, a koža je izgubila svoj sjaj? Srećom, mi vam donosimo trikove kako zadržati svježinu kože cijeli dan. 

Izaberite pudere s mat završetkom. Koža prirodno proizvodi masnoću tijekom dana, pa ćete kroz nekoliko sati dobiti prirodan svjež izgled, nakon što masnoća probije. Želite li zadržati mat izgled lica preporučujemo baze za lice, no kao zdraviju verziju savjetujemo matirajući puder u kamenu. Puder će upiti višak masnoće s lica i dobit ćete mat izgled lica koji želite.

Shimmer završetci daju koži lijepi sjaj, ali blijede brzo, dok mat formule imaju kompleks koji traje duže na licu. Mat formule su puno bolje za masnu kožu od samih shimmera. Odabirom pudera, sjenila i ruža mat izgleda dobivate čisti izgled, bez nezgodnih mrlja.

Odaberite proizvode koji u svom imenu imaju naziv ‘long-lasting’! Veća je šansa da će vam proizvod ostati na licu dulje od onih koji nemaju taj naziv.

Uvijek sa sobom imate svoju SOS torbicu. Set mora sadržavati puder u kamenu ili matirajuće listiće, kojima ćete ukloniti višak masnoće s lica. Korektor, jer neka nepravilnost izbije kada ne treba. Mini maskaru i eyeliner, jer ćete s njima u tren oka popraviti svaki make up. Zadnje, ali ne i manje važno, balzam za usne.

Ana Jerneić

photos: Zoltan Tombor
Objavljeno: 10.08.2014. u 16:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p