MAKE UP

Savršeni stolići za šminkanje koje želimo!

Ideje za organizaciju make upa
kozmetički stolić
S
ve beauty ljubiteljice znaju koliko je praktično imati svoj stolić za šminkanje u koji možete pohraniti cijelu svoju kolekciju, a iskreno, u moru različitih teško je odabrati i razlučiti koji će nam biti najbolji. Donosimo vam primjere najpraktičnijih stolića za šminkanje i ideje kako bi mogli organizirati svoje blago.  


Kada se ujutro na brzinu šminkate nema ničeg goreg od toga da neki proizvod ne možete pronaći, a nakon što ste se našminkali, sva kozmetika se nalazi na jednoj velikoj nepreglednoj gomili u kojoj sutradan opet nećete moći znati gdje vam je što. Začarani krug kojem nema kraja, ali kada bi imali mjesto koje služi samo za šminkanje, sve bi vam bilo lakše i izbjegli bi jutarnji stres (barem što se tiče šminkanja). Ako nemate budžet za kupnju stolića za šminkanje, uvijek možete bilo koji stol pretvoriti u svoju make up oazu koja će nalikovati onima s Pinteresta. Donosimo vam 7 odličnih ideja i savjeta za organizaciju kozmetičkog stolića.

kozmetički stolić

Odaberite tematsku boju

Ako želite da vam stolić izgleda lijepo, odaberite tematsku boju prema kojoj ćete slagati sve detalje. Za kozmetičke stoliće preporučuju se pastelne nijanse, ali bilo koja boja koju odaberete i uz nju uskladite sve ostalo, izgledat će dobro.

kozmetički stolić

Oslobodite prostor

Pokušajte na kozmetičkom stoliću imati što manje proizvoda kako bi imali što više prostora za rad. Uz stolić, uvijek imajte i dodatni ladičar kako bi vam sve bilo lijepo spremljeno i kako vam ne bi smetalo na radnoj površini.

kozmetički stolić

Nabavite jako veliko ogledalo

Veliko ogledalo apsolutni je must have kada su u pitanju stolići za šminkanje jer vam je prijeko potrebno kako bi što bolje nanijeli šminku, ali ako je upečatljivo, može vam i podignuti izgled cijelog stola i osigurati Instagram worthy fotografije.

kozmetički stolić

Budite kreativni

Ako vam je budžet tanak, uvijek možete kao stolić iskoristiti neki drugi komad namještaja. Ako mu dodate ogledalo i kozmetičke sitnice, dobit ćete najkreativniji stolić na koji ćete biti posebno ponosni jer ste ga sami kreirali. 

kozmetički stolić

Uložite u osvjetljenje

Veliko ogledalo ništa vam neće značiti ako nemate dobro svjetlo koje će ga osvijetliti. Bez dobrog svjetla lako možete završiti s mrljama od pudera na licu i zato svakako uložite u jako i kvalitetno osvjetljenje. 

kozmetički stolić

Uskladite organizatore

Postoji bezbroj malih kutijica za organizaciju, ali ako ih ne uskladite temom ili bojom mogle bi na stoliću djelovati neuredno, stoga odaberite barem približno istu boju za sve. Prozirni organizatori posebno su chic, ali i praktični jer odmah vidite što se u njima nalazi.

kozmetički stolić

Napravite svoje organizatore

Ako niste raspoloženi za kupovanje organizatora, uvijek ih možete napraviti sami. Nekoliko starih kutija obučenih u ukrasni papir može izgledati i više nego dobro, a čašice od starih svijeća mogu biti odličan chic držač za štapiće za uši ili olovke.

T.K.
Foto: Instagram i Pinterest
Objavljeno: 04.04.2017. u 13:35

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p