MAKE UP

Skini beauty look Olivije Palermo

Iskopirajte jedan od najpoželjnijih make-up lookova sezone
Olivia Palermo   
Modni stil Olivije Palermo već je sezonama jedan od najcitiranijih, a ona već godinama slovi za jednu od najbolje odjevenih it djevojaka koje svi dizajneri žele vidjeti u prvim redovima na svojim revijama. Osim modnih, slavna trendseterica postavlja nove standarde i u stilu šminkanja i hair stylingu, a na nedavno održanoj reviji Victoria's Secret pojavila se s neodoljivom inačicom smokey eyesa u kojoj naglasak nije toliko na sjenilu koliko na (gustim) trepavicama i naglašenim konturama oka. 

Ovaj efekt možete postići tako da svjetlosivo mat sjenilo nanesete na gornji i uz rub donjeg kapka, a nakon toga olovkom osjenčate rub gornjeg i donjeg kapka samo do sredine. Sjenčanje olovkom znači da teksturu prvo precizno nanesete u obliku pravilne linije, a nakon toga je razmažete prstima ili aplikatorom (neke olovke za kapke već imaju integriranu spužvicu za blendanje na kapici olovke).
make up
 
 L'Oreal  gel liner, Maybelline Colossal Go extreme mascara i BeYu Catwalk sjenila #355
 
Kako biste naglasili oblik oka, obavezno olovkom iscrtajte i unutarnju liniju kapka na obje vjeđe pazeći da na unutarnjim kutevima očiju crta bude što preciznija. Trepavice namažite tako da manju količinu maskare nanese u kuteve očiju pored nosa, ali zato na vanjskim krajevima ne štedite na teksturi, a četkicom radite poteze prema van. Na donje trepavice samo nekoliko puta prislonite keficu kako bi se zadržala optimalna količina teksture.

Još su vam potrebni kremasti ruž za usne u boji mesa, kremasto sjajno rumenilo koje se nanosi samo na jagodice i češljić za obrve koji prije korištenja možete lagano pošpricati lakom za kosu kako bi ostale fiksirane.

Za ovakvu frizuru obavezno je da se postigne volumen na kosi bez zadizanja na tjemenu, pa, dok je lagano uvijate četkom, pramenove ne tretirajte od korijena, već od sredine.

 Iva Todorić
 
photo: Guliver/Getty
Objavljeno: 13.12.2014. u 14:07
Tagovi: Olivia Palermo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p