MAKE UP

Skupo vs. prihvatljivo: baza za kapke

Skuplje i jeftinije verzije primera za kapke

primer za kapke
K
ao što bez lijepog tena nema niti lijepog make upa, tako niti bez baze za sjenilo nema dobrog looka na očima. Iako možda mislite da vam primer za kapke nije potreban, svakako investirajte u ovaj mali pomagač i primijetit ćete veliku razliku. Donosimo vam skuplje i jeftinije verzija popularnih baza za sjenilo, a vi samo odaberite koji vam po karakteristikama i cijeni najviše odgovara.

Ako često nosite šminku na očima, šanse da bi od kupnje primera za kapke mogli profitirati su ogromne. Takvim bazama glavni je cilj zadržati sjenilo, olovku i tuš na očima, a ne da nakon nekoliko sati završe ispod ili iznad vaših kapaka. Također, primeri su odlični jer će spriječiti nakupljanje sjenila u pregibu kapka što zna biti vrlo iritantno ako želite besprijekoran look. Make up artisti kunu se da su baze za sjenilo apsolutni broj jedan u postizanju lijepog i dugotrajnog looka.

Razmislite o primeru na ovaj način, kada ujutro nanosite primer to će vam oduzeti svega desetak sekundi vremena, a kada usred dana, kojem se još ne bliži kraj, primijetite razmazani tuš i sjenilo nakupljeno u pregibima, potrošit ćete sigurno više od pet minuta na popravke. O dodatnim prednostima i jačem intenzitetu sjenila s bazom uopće ne moramo govoriti, razlika je nevjerojatna i u nju vjerojatno nećete vjerovati sve dok je sami ne vidite. Donosimo vam tri skuplja prijedloga za odlične baze za sjenila i njihove tri jeftinije, ali ništa lošije zamjene. Odabrali smo primere u tubici te one koji se nanose spužvastim aplikatorom i dva koja ne nose naziv baze, ali su odlični za tu svrhu jer dolaze u nekoliko nijansi pa ih osim kao bazu možete nositi i kao samo sjenilo.

primer za kapke

(Urban Decay - Eyeshadow primer potion - 145 kn vs. NYX HD Eyeshadow base - 50 kn)

primer za kapke

(Too Faced - Shadow insurance primer - 145 kn vs. Kiko - Neutral eye base - 60 kn)

primer za kapke

(MAC - Pro Longwear Paint Pot - Painterly - 160 kn vs. Maybelline - Color tattoo - Creme de Rose - 40 kn)


T.K.
Foto: PR 

Objavljeno: 01.01.2017. u 09:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p