MAKE UP

Skupo vs. prihvatljivo: korektori

Korektor je neizostavan proizvod u kozmetičkoj torbici

korektor 
Prave ljubiteljice make upa znaju da je dobar korektor neizbježan u svakoj kozmetičkoj torbici. Ponekad je, kao i u slučaju podloge, teško pronaći idealan primjerak pa smo mi odabrali tri skuplje verzije popularnih korektora i njihove jeftinije verzije.
 
Kako ćete znati da ste kupili najbolji korektor? Najbolji je onaj koji će prekriti sve nedostatke na licu bez da ga itko doista primijeti. Pri odabiru korektora najbolje je posegnuti za onom nijansom koja odgovara vašem tonu kože ili za jednom nijansom svjetlijom od vaše kože. Prevelika razlika u tonovima djeluje neprirodno i mogla bi dodatno istaknuti problematična područja, umjesto da ih prikrije.
 
Ako u drogeriji tražite korektor s velikom prekrivnom moći, svakako prvo isprobajte njegovu postojanost i to s unutarnje strane zgloba ruke, na području gdje su najvidljivije vene. Želite li korektor koji će prekriti tamne podočnjake, prištiće i druge nepravilnosti na koži mi smo za vas odabrali tri popularna skuplja korektora koji jamče odličnu prekrivnu moć i postojanost. Želite li jeftiniju verziju ovih magičnih proizvoda ni za to se ne morate brinuti jer smo pronašli i tri jeftinije, ali ništa lošije verzije.

korektor(NARS Radiant Creamy Concealer - 200 kn i Bourjois Healthy Mix Concealer - 65 kn)  
 
korektor(Estee Lauder Double Wear Concealer - 279 kn i Revlon ColorStay Concealer - 75 kn)  
 
korektor(YSL Touche Éclat Concealer - 290 kn i Catrice Light-Reflecting Concealer - 34 kn)  
 
T.K. 
Foto: PR
Objavljeno: 04.09.2016. u 09:39

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p