MAKE UP

Skupo vs. prihvatljivo: puder u kamenu i prahu

Za make up koji traje cijeli dan
puderi
A
ko imate masnu kožu s koje svi proizvodi skliznu kroz nekoliko sati onda vam je puder u kamenu ili prahu najbolji prijatelj. Pronašli smo tri odlična pudera i njihove jeftinije zamjene pa ćete lako odabrati onaj koji odgovara vašem džepu. 

Vizažisti tvrde kako su puderi za fiksiranje ključ svakog dobro make up looka pa ga svakako morate uvrstiti u svoju dnevnu rutinu. Najveća greška je što se često miješa onaj u kamenu s transparentnim koji je kompaktna verzija pudera u prahu i on matira sjajne dijelove lica i koristi se za matiranje tekuće verzije. Kompaktni puder koji ima moć prikrivanja je zapravo suhi pigment bez tekuće komponente i on nikad ne služi za fiksiranje tekućeg već kao puder sam za sebe ili kao dodatni prekrivni sloj na fiksiranu tekuću podlogu. 

Stoga, ako trebate dodatnu pokrivenost posegnite za verzijom koja sadrži boju, a ako vam treba fiksiranje make upa uzmite transparentni proizvod. Za osjetljivu kožu i onu sklonu alergijama preporuka su prirodni mineralni puderi koji neće dodatno pogoršati stanje vaše kože. Imamo šest fantastičnih prijedloga s kojima ćete postići dodatnu pokrivenost i zadržati make up svježim cijeli dan. Za vas smo odabrali dvije verzije pudera u prahu bez boje te dva mineralna proizvoda u boji, a na izbor vam dajemo i običan kompaktni puder. 

puderi

(Laura Mercier - Translucent loose setting powder - 270 kn vs. Catrice - Nude illusion loose powder - 44,90 kn)

puderi

(BareMinerals - Matte foundation broad spectrum - 210 kn vs. NYX - Mineral finishing powder - 75 kn)

puderi

(MAC -Mineralize skin finish natural - 240 kn vs. Rimmel - Stay matte - 40 kn)

T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 11.02.2017. u 09:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p