MAKE UP

Skupo vs. prihvatljivo: rumenila

Doznajte gdje kupiti jeftinije verzije popularnih rumenila

rumenilo

Rumenilo je jedan od najomiljenijih kozmetičkih proizvoda jer ta mala kutijica u jednom trenu našim licima daje dašak zdrave boje i čini nas vizualno osvježenima i odmornima čak i u one dane kad se tako ne osjećamo. Doznajte koja su to tri popularna rumenila i njihove jeftinije zamjene.

Dobro rumenilo must have je u svakoj kozmetičkoj torbici i sigurno postoji neko za kojim žudite, ali nije vam dostupno kako cijenom tako i nemogućnošću dostave u vašu zemlju. U make up svijetu niska cijena ne znači da će proizvod biti loš, dapače neke jeftinije verzije nadmašile su one koje su kopirale. Prednost kupnje jeftinije varijante rumenila je i u tome što ćete moći isprobati određenu nijansu na svom licu i vidjeti kako vam stoji uz ten pa se uvijek kasnije možete odlučiti za kupnju skuplje verzije. Odabrali smo tri svjetski popularna rumenila i pronašli jeftinije zamjene.

U našem izboru se našlo napopularnije rumenilo kuće Nars, breskvasto rozo sa zlatnim shimmerom u boji Orgasm i njegova jeftinija verzija Bourjois u boji Lilas D'Or. Drugo odabrano rumenilo je tamnije prljavo rozo rumenilo theBalm u boji Cabana Boy i jeftinija varijanta NYX rumenilo u nijansi Silky Rose. Odabrali smo još i popularno breskvasto rumenilo MAC u nijansi Melba i jeftiniju verziju L'Oréal u nijansi Peach.
 
rumeniloNars Orgasm (200 kn) i Bourjois Lilas D'Or (65 kn)

rumenilo theBalm Cabana Boy (160 kn) i NYX Silky Rose (55 kn)

rumeniloMAC Melba (190 kn) i L'Oréal Peach (79 kn)

T.F.
Foto: PR 
Objavljeno: 12.06.2016. u 16:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p