MAKE UP

SOS savjeti za make up pogreške

Što učiniti kada nam šminkanje ne ide od ruke?
 
Make up savjeti
S
igurno su vam dobro poznata ona jutra kada vam ništa ne ide od ruke pa vam se i nanošenje maskare čini kao znanstvena fantastika. Ne brinite ako vam se događa da griješite s nanošenjem eyelinera i to na već dobro poznatom, vlastitom licu. Možda jednostavno nije do vas. Možda je do pogrešnog proizvoda ili pak do nedovoljno jake jutarnje kave. 
 
Kada vam vaša jutarnja rutina izazove onaj the osjećaj i natjera vas da pomislite kako je bolje da niste ni izašle iz kreveta, nemojte očajavati. I nemojte, vođene svojim instinktima, nakon što ste pogriješile šminkajući se, prvo u ruku uzeti sredstvo za skidanje make upa jer biste mogle napraviti još veći nered na vašem licu. Za vas imamo jednostavne savjete za djelotvorno čišćenje malenih pogrešaka pomoću kojih ćete svoju kožu pripremiti za šminku koja će trajati cijeli dan.

Pogreške očistite primerom

Eyeliner, vodootporna maskara i ruž, vrlo se lako ispravljaju primerom i pri tome nije važno o kojem je proizvođaču riječ. Nanesite manju količinu primera na spužvicu ili rupčić i obrišite višak make upa.

Koristite četkicu za mrlje

Četkicom za sjenilo (trebala bi biti kratka i glatka) možete popraviti nepravilnosti učinjene eyelinerom. Jednostavno, četkicom izvucite, odnosno "iščetkajte mrlju" i s nekoliko poteza popravite tamnu sjenu i pretvorite ju u smoky liniju.

Koristite štapiće za uklanjanje viška maskare

Previše maskare nikako ne izgleda dobro. Stoga, u koliko ste pretjerale s ovim proizvodom, jednostavno, pomoću štapića uklonite višak. Uzmite dva štapića i laganim pokretima kružite kroz vaše trepavice kako biste uklonile neželjene nakupine. Što više puta lagani pokret ponovite, vaše će trepavice prirodnije izgledati.

Make up savjeti za pogreške

Ne zaboravite popraviti razliku u nijansama na licu i vratu

Imamo savjet za vas i u koliko vam se dogodi da kolekciju pudera niste stigli osvježiti prije nego što ste se malo osunčali pa se vaša podloga na licu i na vratu ne podudaraju. Zastrašujuću liniju možete popraviti spužvicom kojom ćete podlogu lagano povući na vrat. Nakon toga, fluffy četkom nanesite bronzer na prijelazu s lica na vrat. 

Pogreške kod uređivanja su uobičajene, stoga nemojte očajavati. Savjete ste dobile, stoga nema potrebe da vam pogreške pokvare jutro ili dan.

Ma.D.
Foto: Instagram @beautylookbook
Objavljeno: 12.07.2017. u 10:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p