MAKE UP

Spužvica za make up koja ujednačava ten poput Photoshopa

Je li moguće da jedna spužvica može imati takav efekt?
bullet spužvica
T
en koji izgleda kao da je provučen kroz Snapchat filtere ili je photoshopiran definitivno žele sve beauty ljubiteljice, a nova spužvica za nanošenje make up navodno to i jamči!

Do sada smo vidjeli različite spužvice za nanošenje make upa, od oblih, trokutastih pa sve do oblika dijamanta, ali ona koja se navuče na prst definitivno nam je novost! Nove spužvice brenda The Makeup Bullet naziva HiDef Cosmetic Finger Sponge kreirala je make up artistica Eva Jane koja je nagrađena Emmy nagradom za make up. Ovaj revolucionarni proizvod odličan je za one koji vole podlogu nanositi prstima, a htjeli bi probati i spužvicu. 

bullet spužvica
Mala crna spužvica koja izgleda poput vrha metka stavi se na prst i njome se može jako precizno nanijeti puder jer kontrolirate svaki pokret. Na vrhu je oblikovana u mali šiljak kako bi s njom mogli doći do najzaobljenijih dijelova lica. Spužvica je latex free i može se prati, kažu da ne upija proizvode i baš zbog toga donosi odličnu pigmentaciju i teksturu. Tvrde da zbog svog materijala odlično blenda proizvode dajući efekt besprijekornog tena. Osim za nanošenje podloge može se koristiti i za konture i highlight. Jako nas je zaintrigirala ova spužvica pa smo doznali da se može kupiti na Beauty Bayu po cijeni od 18€. Ako zaista daje izgled besprijekornog tena, valjalo bi je isprobati!

T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 12.12.2016. u 11:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p