MAKE UP

Stigao je Lancôme Shaker u mat verziji!

Ultra pigmentiran tekući mat ruž

lancome matte shaker
L
ancôme je 2016. predstavio Juicy Shaker, ulje za usne u voćnim i slasnim bojama koje prije svakog nanošenja treba protresti kako bi njegov jedinstveni i nevjerojatno mek spužvasti aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za neodoljiv osjećaj na usnama, poput milovanja. Ove se godine saga nastavlja s tekućim ružem Matte Shaker u odvažnim, vedrim i intenzivnim bojama.

Njegova inovativna emulzija čini ga dvostruko delikatnijim i intenzivnijim od klasičnih ruževa. A novi je aplikator redizajniran kako bi osigurao što preciznije nanošenje i pružio nevjerojatno senzualno iskustvo. Rezultat: statement usne koje u samo nekoliko minuta postaju mat, savršena postojanost i tekstura koja pruža osjećaj druge kože.

lancome matte shaker
Posebnost ovog proizvoda krije se u sljedećem: za svoj tekući ruž nove generacije Lancôme je kreirao originalnu i inovativnu formulu! Jedno je sigurno, Matte Shaker je ruž poput nijednog drugog. Temelji se na inovativnoj tehnologiji Ultra Thin Film (UTF), kojom se postiže iznimno tanak sloj, a kao nadahnuće za njezin razvoj poslužila je tekstura podloge. Time je ovaj tekući ruž dobio dvostruko tanji sloj i dvostruko veći intenzitet u odnosu na klasične ruževe.

lancome matte shaker
Njegova inverzna emulzija sadrži velik udio hlapljivih komponenti, poput vode, koje isparavaju neposredno pri nanošenju proizvoda i ostavljaju samo ono što je potrebno: pigmente i polimere. A upravo u tome leži tajna njegove savršene postojanosti. Nova tehnologija već u par minuta donosi osjećaj druge kože i golih usana, uz nevjerojatnu pokrivenost i optimalnu višesatnu postojanost.

lancome matte shaker
Zajedno s optimiziranim spužvastim aplikatorom mekim poput jastučića, Matte Shaker jamči intenzivan učinak u samo jednom brzom i jednostavnom potezu. Matte Shaker nije ništa manje čaroban i zabavan od Juicy Shakera: prije nanošenja je potrebno protresti bočicu kako bi aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za savršenu preciznost i pokrivenost usana, uz svilenkast osjećaj mekoće. S novim aplikatorom, usne će biti ukrašene bojom u samo par sekundi.

lancome matte shaker
Matte Shaker ruževi dolaze u sedam dinamičnih boja koje pršte energijom i kreiraju upečatljiv izgled usana, postojan tijekom cijelog dana. Cijena Lancôme Matte Shakera je 188 kuna.

Foto: PR 

Objavljeno: 22.03.2017. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p