MAKE UP

Što Alicia Keys zaista želi poručiti no make up lookom?

Na što zaista pjevačica želi ukazati?

alicia keys bez šminke

Pjevačica Alicia Keys već neko vrijeme nosi no make up look pa se i na dodjeli MTV VMA nagrada pojavila potpuno bez šminke. Pitali smo vizažisticu Žanu Kožul što misli o trendu koji promovira Alicia.

Alicia se prije nekoliko mjeseci na snimanju za magazin Vanity Fair prvi puta fotografirala bez šminke i nakon toga je shvatila da joj je šminkanje samo teret i na svim događajima i nastupima poslije toga pojavljivala se bez make upa. Tada je priznala kako joj je to snimanje promijenilo život jer kaže kako nikada prije nije bila u potpunosti prava ona nego se uvijek transformirala kako bi je svi što bolje prihvatili.
  alicia keys bez šminke
 
Nakon tog snimanja Alicia je često na društvenim mrežama dijelila svoje fotografije bez make upa i naglašavala kako to radi kako bi i druge žene potakla na slobodu i prirodnu ljepotu. Rekla je kako se više ne želi skrivati, niti svoje lice, niti svoje misli niti snove. Mi apsolutno podržavamo ovakve mini revolucije koje se događaju u beauty svijetu i bilo bi odlično kada bi se svi šminkali samo zbog sebe, a ne zbog drugih. Malo nam se čini pretenciozno od Alicije u potpunosti izbaciti make up, a doći u svečanoj haljini jer neke prigode ipak zahtijevaju određenu količinu make upa. Pitali smo vizažisticu Žanu Kožul što ona misli o trendu koji promovira pjevačica i mišljenja je poput našeg.
 
žana kožulŽana Kožul 
 
"Smatram da je svačiji osobni izbor šminkati se ili ne šminkati. Ja sam po struci vizažistica, ali po danu najčešće ne nosim make up. Nije mi jasno što time Alicia želi postići jer mi se čini da želi nametnuti i drugim ženama taj trend, a to se nikada neće dogoditi jer će uvijek biti netko tko će se šminkati. Ja uvijek kažem, zašto netko ne bi stavio puno make upa, ali i zašto netko ne bi stavio malo? Nemam ništa protiv jakog make upa, iako ga ne prakticiram, a neću osuditi čak ni one dame koje stave dvije umjetne trepavice na jedno oko. Alicia ima lijep i pravilan ten i zanima me bi li ga tako ponosno pokazivala da je prepun bubuljica i akni?", rekla nam je Žana.
 
Tanja Konjevod
Foto: Getty Images i vlasništvo Žane Kožul
Objavljeno: 29.08.2016. u 12:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p