MAKE UP

Što ćemo nositi ove jeseni?

Još beauty trendova!

Koji ruž odabrati? Zašto svi govore da je smokey pomalo out? Nose li se još uvijek pletenice? Ako ste pomalo neinformirani o jesenskim trendovima, donosimo detaljan pregled istih koji će vas oduševiti i razbiti make up monotoniju.

Tamni ruž

                           Dior                                            Proenza Schouler

Boja vina, tamno crvena, sve što vuče na ljubičasto... već smo sami sebi dosadni koliko često tupimo o tom trendu. Ipak, on uistinu jest jedan od favorite ove sezone, a možete ga i samo natapkati ukoliko mislite da je pretjeran. Nosite ga uz nude oči izražene maskarom.

Izražene obrve

                         Paul & Joe                                                   Chloe

Nemojte ih prestati čupati, samo nemojte pretjerivati. Tanke obrve se više ne nose, uvijek ih istaknite sjenilom ili olovkom za obrve. Kombinirajte ih s breskvastim i nude nijansama.

Mega volumen

                    Prabal Gurung                                            Nina Ricci

Puno, puno, puno kose je ultimatum ove sezone! Češalj za tapiranje neka vam bude najbolji prijatelj, a ako vam je kosa tanka i rijetka nabavite spužvasti umetak u boji kose i prikrijte ga pramenovima.

Guste šiške

                Erin Fetherson                                              Lanvin

Probudite Jane Birkin u sebi i ošišajte guste šiške. Pripazite imati li kovrčavu kosu ili okruglo lice- ove šiške ne stoje svima!

Duboki razdjeljak

                                                             DKNY                             

Savršen za podizanje izgleda punđi i repova kada vam se ne da razmišljati o kopčama i rajfovima. Poželjno je da je kosa zalizana i ravna te da nema dlaka koje strše.

Crni rajf

                   Lagerfeld                                                  Donna Karan

Ok, ovo uistinu nije problem. Možete ga nabaviti u doslovce svakoj trgovini asesoarima i definitivno nije preskup. Nosite ga uz punđe i neka bude što deblji, a navečer ga može zamijeniti svjetlucava traka.

Borina Kopčić

foto: Elle


Objavljeno: 11.10.2010. u 12:07
Tagovi: Make up, Kosa, Frizure

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p