MAKE UP

Što mladenke rade krivo s ekstenzijama trepavica?

Neka vam traju do medenog mjeseca
ekstenzije trepavica mladenka
P
ostoji mnoštvo razloga zašto bi za dan svog vjenčanja trebali ugraditi ekstenzije trepavica, a jedan od njih je svakako praktičnost. Kako bi iskoristili najviše od svoje investicije i kako bi vam trepavice trajale cijeli medeni mjesec doznajte trikove uz koje ćete nekoliko tjedana imati besprijekoran look. 

Važno je vrijeme

Ako želite da vam trepavice na dan vjenčanja budu lijepe, ali i da traju cijeli medeni mjesec, važno je da dobro tempirate ugradnju. Najbolje je da idete na tretman u dva do tri dana prije samog dana V jer tako ćete ostaviti prostora da vidite hoćete li vam oko reagirati na ugradnju i moći ćete ih na vrijeme ukloniti. U tih nekoliko dana će se i trepavice stići slegnuti i poprimiti svoj oblik, a još neće početi padati pa ste s njima uz dobro održavanje mirni i dva do tri tjedna nakon vjenčanja. 

Ne preskačite njegu

Ako preskočite njegu trepavica nakon ugradnje, odmah ste ih osudili na brzu smrt. Pogotovo ako ste mladenka, važno je brinuti se o trepavicama kako bi zasjali na vašem najvažnijem danu. Prvih 24 sata nakon ugradnje morate ih držati suhima i izbjegavati vlažna mjesta poput teretane i saune. Tako će se ljepilo najbolje primiti i dulje trajati. Također je važno da izbjegavate uljne proizvode na području oko očiju jer bi oni mogli otopiti ljepilo i cijeli trud bio bi upropašten. Pozorno slušajte upute osobe koja vam je ugradila trepavice i slijepo ih slijedite.

ekstenzije trepavica mladenka

Koristite preporučene čistače

Kada se radi o proizvodima za odstranjivanje šminke, jako je važno da dok imate ekstenzije ne koristite one koji sadrže ulja koja bi mogla otopiti ljepilo i uništiti trepavice. Koristite micelarne otopine bez ulja ili proizvode koje vam preporuči osoba koja vam radi ekstenzije. Trebali biste izbjegavati maramice za lice i pamučne vatice jer bi se u njihova vlakna mogle zapetljati trepavice i otpasti.

Nemojte ih dirati

Iako zvuči očito, nikako nemojte dirati trepavice jer što ih više dirate, izgledat će neurednije i mogle bi otpasti. Toplina i masnoća s prstiju mogle bi otopiti ljepilo i stvoriti rupe u trepavicama, a to sigurno ne želite. 

ekstenzije trepavica mladenka

Pazite se opasnosti na medenom mjesecu 

Ako ste se do medenog mjeseca dobro brinuli o svojim ekstenzijama, takvu njegu morate nastaviti i na vašem putovanju na kojem vrebaju mnoge opasnosti. Ako idete na egzotičnu destinaciju pripazite se krema za zaštitu od sunca koje su izuzetno masne i mogle bi otopiti ljepilo. Također može biti i opasno plivanje u bazenu ili moru jer bi sol ili klor mogli izgristi ljepilo, zato je važno nakon kupanja dobro isprati trepavice svježom vodom. Uz pravilno održavanje, vratit ćete se s vašeg bračnog putovanja s besprijekornim trepavicama!

T.K.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 17.05.2017. u 13:04

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p