MAKE UP

Što se nalazi u kozmetičkoj torbici Victorije Beckham?

Beauty rutina poznate dizajnerice
-->

Nastupivši kao gostujuća urednica u prosinačkom izdanju pariškog Voguea, Victoria Beckham otkrila je javnosti mnoge dosad skrivene tajne. Osim pogleda iznutra u njen obiteljski život i karijeru, Vicky je također otkrila unutrašnjost svoje kozmetičke torbice, na oduševljenje svih obožavateljica koje oduvijek zanima njena beauty rutina.

Kao što je bilo za očekivati, Victorijina toaletna vodica puna je luksuzne preparative, ali i nekih svakodnevnih, drogerijskih proizvoda. Poznata dizajnerica s pariškim je Vogueom podijelila kako obožava Lancer Dermatology proizvode te da na dnevnoj koristi toner/eliksir Caudalie Eau de Beaute, dok make up u večernjim satima skida Johnson's Baby vlažnim maramicama.

Zico Natural Coconut Water

Njene uvijek naglašene jagodice istaknute su bronzerom kuće Armani, dok usne konturira Make Up Forever olovkom za usne, malo tamnijom od boje njena tena. Najskrivenija tajna Victorijine beauty rutine krije se u kokosovoj vodi, koju pije na litre kada njen raspored popune intenzivne pripreme za modnu reviju.

 

H.B.

Photo: Vogue Paris


-->--> -->
Objavljeno: 05.12.2013. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p