MAKE UP

Što se nalazi u torbici Kristine Šalinović?

Zavirili smo u Kristininu torbicu

Kristina Šalinović, naša uspješna bivša manekenka, odnedavno i vlasnica Fen bara te suvlasnica zagrebačkog tattoo studija Nero Ink uvijek nas oduševi svojim posebnim stilom i predivnim njegovanim tenom pa smo pomislili da bi bilo zanimljivo zaviriti u njenu torbicu i vidjeti što svaki dan u njoj nosi. Evo što nam je rekla Kristina o sadržaju svoje torbice.

Torba je brenda Borša u suradnji s Urbanom i ovo je torba bez koje ne mogu živjeti. Imam je kratko vrijeme, no da može pričati, ispričala bi vam priče sa svih koncerata i ureda koje je do sada posjetila. H&M-ov novčanik baza je svih propalih računa, nepotrebnih kartica i gluposti. Tko je vidio nositi novce u novčaniku? Sa sobom uvijek nosim ključeve s navlakama jednoroga iz Tally Weijla, a ne idem niti bez kompleta vizitki s obzirom na to da sam sad poslovna žena. Nikada ne znate kada ćete sresti potencijalnog poslovnog partnera ili samo nekog tko bi htio usluge mojih djelatnosti.

kristina šalinović torbica

kristina šalinović torbica 
 
Slušalice i mobitel obavezna su oprema svakog čovjeka. Dok slušam stari dobri rock'n'roll istovremeno obavljam i poslovne obaveze na mobitelu. Od ne kozmetičkih stvari u mojoj torbi se nalaze i Ghetaldus glam sunčane naočale bez kojih ne idem ni u dućan. Ovo su moje broj jedan naočale, a imam ih sigurno 10 komada. Voda je također neizostavna u mojoj torbici, pogotovo u ovim ljetnim mjesecima.
  
Što se tiče kozmetike uvijek sa sobom nosim MAC tekući ruž u nijansi High drama i NYX liquid illuminator. Nigdje ne idem bez dobrog ruža i highlightera. Znam se naći u situaciji da mi jave da ću imati sastanak ili event pa moram na brzinu podignuti cijeli look s dnevnoga na večernji. Za njegu u torbi uvijek imam Kemon Actyva ulje, balzam i maslac. U doba kada je sunce jako, dobro je zaštititi te nahraniti kosu i kožu. Kosa i koža se jako isuše od sunca pa mi moje ulje daje sjaj i lepršavost, dok balzam i maslac hidratiziraju kožu, lice i usnice. Četku za kosu također uvijek imam u torbi kako bih mogla popraviti frizuru. Uvijek neizostavan proizvod je i BioBaza dezodorans koji je na prirodnoj bazi jer jako pazim na stvari koje stavljam na sebe.

kristina šalinović torbica 
Tanja Konjevod i Kristina Šalinović
Foto: Jure Perišić 
Objavljeno: 25.07.2016. u 14:03

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p