MAKE UP

Što znači još jedan no make up look Alicije Keys za beauty svijet?

Alicia Keys na naslovnici Elle magazina

alicia keys no make up
P
jevačica Alicia Keys već nekoliko mjeseci promovira no make up look i iako smo već nekoliko pisali o tome, morali smo se još jednom osvrnuti na ovu temu jer se sve češće pojavljuju poznate dame bez imalo šminke pa se pitamo što to sve znači za beauty svijet.

Alicia Keys još jednom se pojavila bez make upa. Ovoga puta to je napravila za naslovnicu Elle magazina. U intervjuu koji je dala magazinu, ponovno je spomenula svoje promoviranje no make up looka i rekla kako joj je trebalo jako puno da postigne ovakav ten kakav sad ima, bez prištića i mrljica te je jedva dočekala da može biti bez make upa.

mila kunis
Alicia se najprije bez make upa pojavila na snimanju za magazin Vanity Fair i nakon toga je shvatila da joj je šminkanje samo teret i na svim događajima i nastupima poslije toga pojavljivala se bez make upa. Tada je priznala kako joj je to snimanje promijenilo život jer kaže kako nikada prije nije bila u potpunosti prava ona nego se uvijek transformirala kako bi je svi što bolje prihvatili. Osim Alicije i glumica Mila Kunis osvanula je na naslovnici Glamour magazina bez make upa i rekla kako se osjeća oslobođeno.

Mi apsolutno podržavamo dobar osjećaj i ugodu koju netko osjeća imao make up ili nemao i uvijek smo za svaku mini pozitivnu revoluciju koja se događa u beauty svijetu, ali pomalo nas živcira pretjerano naglašavanje toga ima li netko make up ili nema. U posljednjih pola godine pjevačica Alicia Keys nije dala gotovo niti jedan intervju niti izjavu, a da nije pričala o tome kako se dobro osjeća bez make upa, a istovremeno je imala odjevene svečane toalete. 

alicia keys no make up

Make up je samo jedan dio koji čini ili ne čini naš život i on definitivno nije glavna odrednica koja nas definira pa ne vidimo potrebu za tolikim naglašavanjem nosimo li make up ili ne. Ako se dobro osjećamo, dobro se osjećamo i ne moramo baš svakom svojoj izjavom to nekome davati do znanja. Bilo bi zaista odlično kada bi se svi šminkali ili ne šminkali samo zbog sebe, a ne zbog drugih. Iako ovakvi primjeri poput Alicije sigurno neće ugroziti beauty industriju jer uvijek će postojati dame koje će se šminkati, ali i one koje neće, ipak nam se čini kako posljednjih mjeseci polako dolazi do promjena koje bi ipak malo mogle promijeniti pogled na pojmove ljepote, ali nadamo se u pozitivnom smjeru. U smjeru u kojem je samo važan dobar osjećaj koji imamo nosimo li ili ne nosimo make up.

Tanja Konjevod
Foto: Glamour, Elle

Objavljeno: 17.11.2016. u 11:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p