VIJESTI

Super lagani puder za besprijekoran ten

Dress me perfect puder

deborah dress me perfect

Haljina sašivena po mjeri pruža ženi osjećaj apsolutne udobnosti i bestežinskog stanja. To je osjećaj o kojem svaka žena sanja prilikom nanošenja svog tekućeg pudera. Uz to, žena žudi za tekućim puderom koji se savršeno stapa, izgleda prirodno i prilagođava se tenu. Kako je misija Deborah Milano brenda zadovoljiti potrebe svake žene, tu nastaje sasvim novi koncept tekućeg pudera.

Stručnjaci Deborah Milano laboratorija uzeli su u obzir strast kupaca prema proizvodima po mjeri i stvorili mnogo više od običnog pudera: osim što se prilagođava svakom tenu ostavljajući ga besprijekornim i prirodnim, Dress Me Perfect donosi jedinstvenu inovaciju, formulu koja koži omogućuje da diše.

deborah dress me perfect

Inovativna formula

Formula Dress Me Perfect tekućeg pudera stapa se s kožom i savršeno odgovara svakom tenu. Tekstura lagana poput pera jednostavno se stopa s kožom, zaglađuje ten i briše nepravilnosti, ostavljajući kožu glatkom te prirodnog izgleda. Formula obogaćena nježnim mikro kuglicama, vrlo se lagano nanosi te uklanja neželjeni sjaj. Ono što ovaj puder izdvaja od ostalih je DH kompleks koji koži daje kisik i omogućuje joj da diše. Rezultat je savršen ten. Dress me perfect tekući puder sadrži i mikro vosak te daje cjelodnevnu srednju prekrivenost. 

deborah dress me perfect
Dolazi u elegantnoj, ergonomskoj staklenoj bočici od 30 ml sa praktičnom pumpicom za optimalnu količinu proizvoda svaki put. Idealno za sve tipove kože, Deborah Milano Dress me perfect dolazi u pet nijansi za svačiji ten, a može se kupiti po cijeni od 99,90 kuna.

Foto: PR

Objavljeno: 14.10.2016. u 11:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p