MAKE UP

Sve boje proljeća

Kojih 5 nijansi morate imati?

S dolaskom lijepog vremena naprosto je šteta šetati uokolo s burgund ružem ili hrpom crnog sjenila na očima. Proljeće jednostavno ima svoje boje, a one su svake godine drugačije, pa bi možda bilo vrijeme da svoju kozmetičku torbicu opskrbite na vrijeme najpoželjnijim nijansama koje donosimo!

1. Crvena kao najbolja boja ruža

Prestanite biti djevojčica i pronađite svoj savršen crveni ruž! Za proljeće odaberite onaj nešto svjetliji s primjesama narančaste i odaberite kremastu teksturu (mat ruževi se jednostavno ne uklapaju u proljeće). Vizažist Dick Page savjetuje da ga nanesete postepeno i neprecizno, a naši favoriti su Avonov Ultra Color Rich u boji Poppy Love i Dolce & Gabbana u nijansi Velvet.

2. Khaki na očima

ovo je jedna od najlakših boja za nošenje! Odaberite boju s dosta shimmera kako ne bi izgledali umorno, nanesite na gornji kapak, dobro izblendajte četkicom i spremni ste za izlazak! naše najdraže nijanse su Chanel mono sjenilo u nijansi Khaki i Maybelline u Khaki Craze.

 

                                      

3. Pink na obrazima i usnama

Zaigrajte se ružičastom! Kako bi izbjegli „Barbie efekt" odaberite mat rumenilo, ali neka sjajilo bude puno svjetlucavih čestica. Naši favoriti: Smashbox Blush Rush u boji Radiance i Cover Girl ShineBlast sjajilo u nijansi Radiate.

                                       

4. Metalik ljubičasta umjesto crne na očima

Crni smokey- klasika. Ljubičasti smokey- seksi, neočekivana klasika s pomakom! Ako vam je ljubičasto sjenilo previše, možete samo povući liniju ljubičastim tušem. Isprobajte Sephorino sjenilo Tango Night ili tuš Milano Infinitea u nijansi Endless.

                                       

5. Bež na usnama

Kako bi i na dane kad vam se ne da šminkati izgledali dobro odaberite bež sjajilo. nećete iskakati, ali ćete izgledati njegovano. Mi smo odabrali Dolce & Gabbana Nude i Rock & Republic Preppy Punk.

                                       

Borina Kopčić

Objavljeno: 04.04.2010. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p