MAKE UP

Svi nose: statement usne

Savršen look za ljeto

Kome se da u zagušljivoj kupaoni izvlačiti savršen smokey eyes ili na lošoj rasvjeti apartmana se igrati žarkim bojama (i izaći iz istog s papiga lookom)? Sva sreća da su ovog ljeta ruževi potisnuli sjajila i da su se vratili jači no ikad.

Kad kažemo „jači" mislimo doslovno, jer boje su izraženije nego ikad u posljednjih nekoliko godina. Ružičasta, narančasta, koraljna, boja vina... sve se nosi, samo je pitanje imate li hrabrosti za pojedinu nijansu.

Volite li prirodan look, ugledajte se na Rose Byrne koja nosi ciglasti ruž. Lagani crvenkasti ruževi ne odudaraju mnogo od prirodne boje usana, a svejedno ostavljaju dobar dojam. Nešto hrabrije mogu se inspirirati lookom Leighton Meester i nositi intenzivniji crveni ruž sa sjajilom preko za lakirani efekt.

Preferirate li više ružičastu boju, ove sezone ste došli na svoje. Bez obzira radi li se o neonski ružičastoj kakvu nosi Kelly Rowland ili intenzivnoj boji fuksije kakvu voli Gwen Stefani, s njom ove sezone ne možete pogriješiti (samo pazite na podton). Klasičarke će uživati u intenzivnom ružičastom ružu kakav nosi Emma Stone.

Narančasti ruž možete nositi na više načina, ovisno o intenzitetu. Nanesete li ga direktno iz sticka dobit ćete gotovo neonski efekt, a možete ga i samo natapkati prstima za trag boje. Bojite li se da će narančasti ruž na vašem licu izgledati preagresivno, pokušajte pronaći nude ruž s malo narančastog pigmenta (kakav nosi Rachel McAdams) za prirodan, ali trendovski look.

 

Borina Kopčić

foto: Zimbio

Objavljeno: 12.06.2011. u 17:27
Tagovi: ruž

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p