MAKE UP

Tirkiz na očima

2 zabavna načina za isfurati ljetni make up trend

 

Oči okupane tirkiznom bojom ove sezone veliki su hit, a redom su ih pokazivali modeli na revijama Oscara de la Rente, Preena i L'Wren Scott. I dok će se većini ovaj trend činiti prilično nezgodan, budući da jarko plavo sjenilo ne pristaje baš svakom, rezultati na kraju ipak mogu biti odlični. Make up artist Shalini Vadhera, koja brine o licima Malin Akerman i Brooke Burke, dala je dva korisna savjeta kako pogoditi sa smjelim, plavim make upom na očima.


1. "Ukoliko ste znatiželjni, ali ne želite robovati ovom trendu, isprobajte tirkizno sjenilo laganije teksture", objašnjava Vadhera. Kada odaberete nijansu tirkizne koja vam se najviše sviđa, Vadhera preporuča da sjenilo nanesete preko cijelog kapka, koristeći se mekšom i punijom četkicom kako bi na oku djelovalo ravnomjerno aplicirano. Za ovu varijantu tuš nije potreban, već samo upotpunite make up s nekoliko slojeva crne maskare. Nanositi ne trebate ni rumenilo, dovoljan je nude ruž za usne.


2. Drugi odličan način za nositi tirkizno sjenilo je čineći upravo suprotno od gore spomenutog. Vadhera savjetuje nanošenje jarko tirkiznog tuša duž cijelog gornjeg kapka, odnosno linije rasta trepavica ili čak s unutarnje strane oka, a ovaj look dovoljno je upotpuniti rumenilom sa zlatnim česticama i ružem boje breskve.


H.B.


Photo: bellasugar

Objavljeno: 10.07.2011. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p