MAKE UP

Tjedan u ružičastom

Celebsice obožavaju pink ruževe

Nedavno smo pisali kako su celebisce lude za narančastim ruževima, ali se sad polako i sigurno formira druga ekipa- ekipa zaljubljenica u ružičasto. Prošli tjedan je ružičasti ruž osvojio crveni tepih, a čini se da ga najviše vole žene svjetlije kose.

Glumica Kaley Couco dokazala je kako i blijedim ženama iznimno svijetle kose može dobro stajati neonska ružičasta nijansa. Istina, za ovaj look treba dosta hrabrosti, ali to je već druga priča...

    

MAC Something New

Cate Blanchett je oduševila kombinacijom suzdržanog outfita i frizure te kremastog ružičastog ruža i još jednom dokazala kako zna prilagoditi trendove svom osobnom stilu.

MAC Pink Noveau

Whitney Port voli nijansu koja pomalo vuče na ljubičasto i koja joj savršeno pristaje uz ten. Ljubičaste nijanse zahtijevaju veliku pažnju pri odabiru, pa pripazite i dva puta pogledajte nijansu.

MAC Snow Orchid

Cameron Diaz voli nešto svjetliju nijansu u kombinaciji s ružičastim obrazima i preplanulim tenom. Za što prirodniji look poput ovog, izostavite olovku, ali se naoružajte sjajilima i hidratantnim ruževima.

    

MAC Speed Dial

Narančasti ruž je dobio opasnu konkurenciju i sada je samo pitanje kojem trendu ćete se prikloniti.

B.K.

foto: MAC, Glamour

Objavljeno: 24.01.2011. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p