MAKE UP

Tomo Vrban predlaže

Tri proljetna looka sa svjetskih modnih pista
Omiljeni vizažist hrvatskih celebrity-a, Tomo Vrban, nam je ovaj tjedan otkrio tri najdraža beauty look-a sa svjetskih modnih pista.

 

 

 

 

valentino__a18.jpg

VALENTINO

Kuća Valentino se ove godine odlučila na jedan romantični look. Ten je zdrav, svjež što je postignuto korištenjem ružičastog rumenila na jagodicama te highliterom na ključnim mjestima: korijenu nosa, čelu, bradi i području oko usana. Obrve su neznatno podebljane i popunjene i ostavljene u prirodnoj boji. Oči su uokvirene smokey eye tehnikom u smeđim tonovima i crnom olovkom koja je aplicirana u unutarnji dio oka. Na rubove je naneseno zlatno sjenilo kako bi se oko dodatno otvorilo. Završni „touch" je postignut umjetnim trepavicama na koje je naneseno nekoliko slojeva crne maskare. Usne su prirodno ružičaste boje, neobrubljene, za total prirodni look.

 

 

missoni3__f9e.jpg

MISSONI

Missoni oduvijek propagira svježi, preplanuli, mediteranski izgled te je to slučaj i za ovo proljeće/ljeto. Sjajan ten postignut je korištenjem bronzera i shimmera. Zlatno sjenilo koje se presijava na kapcima uz pojačanje na rubovima sa sjenilima boje čokolade. Obrve su nenaglašene dok su usne u boji mesa sa neznatnim decentnim sjajom.

 

vuitton__358.jpg

 

LOUIS VUITTON

Na reviji kuće Louis Vuitton prikazan je dramatični look. Ten je matiran, porculanski i izbjeljen do maksimuma, kao u viktorijansko doba. Rumenilo je gotovo neprimjetno. Obrve su posvijetljene u mjeri da se uopće ne ocrtavaju. Naglasak je na usnama i na očima. Oči su konturirane smokey eye tehnikom sa metalik smeđim sjenilom, dok je u unutarnji dio oka aplicirana crna olovka, a na gornjim kapcima je povučena tanka linija pomoću tuša. Za cjelokupni dojam, korištene su umjetne trepavice. Usne su krvavo crvene boje sa obiljem plastičnog sjaja.

 

Ana Pavić

 

 

Objavljeno: 12.04.2009. u 19:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p