MAKE UP

Toni&Guy u Hrvatskoj!

Proizvodi za kosu koje koristi Kate Moss

Toni&Guy, vrhunsku kozmetiku za kosu, od sada po nju ne trebate ići u London, već u Kozmo drogeriju koja je dobila ekskluzivno pravo za prodaju tih proizvoda u Hrvatskoj.

Kad se Kate Moss početkom godine pojavila u javnosti s novim šiškama i  razbarušenom kosom, svi su  je slijedili u tom trendu, no  najviše ih je zanimalo tko je "krivac" za to.  E pa,Toni&Guy tim i njihovi proizvodi!

Toni&Guy proizvodi za njegu i oblikovanje kose nastali su spojem kreativnosti, inovativnosti i stila.

Ukupno 22 Toni&Guy proizvoda u tri linije, nudi poseban, kompletan tretman uljepšavanja svih tipova kose: CRVENA - za vidljivu teksturu, PLAVA za glatku ravnu kosu i RUŽIČASTA za savršene kovrče.

S različitim linijama proizvoda i trendovima stiliziranja kose, prisutne je upoznao g. Wayne McHugh, Toni&Guy art direktor i predavač na londonskoj akademiji. Poznati stilist je na licu mjesta za sve prisutne demonstrirao različite načine stiliziranja kose uz korištenje Toni&Guy proizvoda. Na takav način Toni&Guy još je jednom u praksi pokazao svoju poslovnu filozofiju, koja se temelji na tome da svim ženama omogući profesionalno modno stiliziranje kose kao s modnih pista uz pomoć vrhunskih preparata i najmodernijih frizerskih vještina.

Tvrtka Toni&Guy zapošljava više od 7.000 ljudi u 402 salona diljem svijeta. Imaju 28 edukacijskih akademija za stiliste, više od 85 nagrada struke te priznanja kao što su Superbrand i CoolBrand.

Radi se o proizvodima i frizerskim salonima koji su sinonim za „London Fashion Week" i 'trendy' frizure slavnih osoba.

Ukoliko želite izgledati poput Kate Moss, Jessice Simpson, Toni Braxton ili Erin Coonor, pravac u Kozmo!

Objavljeno: 17.12.2008. u 15:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p