MAKE UP

Top 10 ideja za organizaciju make up kolekcije

Praktična rješenja za organizaciju make up-a!


Zaljubljeni ste u dekorativnu kozmetiku i potrudite se iskoristiti svaku akciju. Iako razumni u kupovini i kupuje samo ono što vam treba u vašoj make up kolekciji, našli ste se u problemu mnogih – previše stvari, a premalo prostora!

Znamo da bi idealno rješenje bilo imati sobu koja bi služila samo za uređivanje. No, nedostatak kvadrata nas ograničava u takvim željama. Čak bi i vanity stolić bio izvrstan, no, i on traži svoje mjesto. Dobru organizaciju možete postići i s praktično posloženim proizvodima ili ponekim DIY uratkom koji vam neće oduzeti puno vremena.

Osim što ćete dobiti na prostoru, vaša kozmetika će biti organiziranija i dostupnija, pa se nećete dovesti u situaciju da se iznenadite s ponekom paletom sjenila koju ste potpuno zanemarili. Prije nego krenete u kupovinu simpatičnih posudica, pogledajte po svom domu imate li kakav višak. I naravno, naoružajte se trakicama ili ukrasima čime će vaša kolekcija dobiti personalizirani pečat.


Stalci od akrila iznimno su simpatični i praktični, jer su pregledni i uvijek na oku imamo sve proizvode. Akrilni stalci mogu doći kao plitki ladičari ili stalci za svega nekoliko proizvoda. Veliki izbor mogućnosti daje vam da izaberete najbolje za sebe.Palete sjenila zauzimaju puno prostora pa je moj savjet da deportirate sjenila iz originalnih paleta i kupite magnetne palete. Profesionalni kozmetički brendovi prodaju samo refile sjenila čime si omogućuje slaganje paleta po svom izboru. Ne želite li se riješiti ambalaže, simpatični okviri za slike s magnetnom podlogom izgledat će odlično na vašem zidu.
 


Ladice su izvrsne za organiziranje make up-a, a da bi bila pregledna, kozmetika mora biti uredno posložena. Ovakve kutijice možete i sami napraviti. Posjetite lokalnu papirnicu i pronađite karton u svojoj omiljenoj boji.


Život u malo kvadrata traži posebnu praktičnost. Vrata kupaonskog ormarića ili ulazna vrata kupaone mogu se zaista praktično iskoristiti. Svoje najvažnije higijenske potrepštine stavite na vrata s unutarnje strane ili napravite specijalizirani ormarić za vaša vrata.
 


Stare vaze, teglice od marmelade ili prazne svijećnjake upotrijebite za držanje kistova. Ukrasite trakicama ili nešto napišite. Zaista je mnogo mogućnosti!Ana Jerneić
Objavljeno: 07.10.2014. u 10:02
Tagovi: Make up, diy

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p