MAKE UP

Top 3 najprodavanija NYX proizvoda koja morate imati

Što vole ljubiteljice NYX-a?

nyx

NYX Porfessional make up otvorio je vrata svoje prve trgovine 15. listopada, a velik broj obožavateljica koje su satima čekale otvorenje ponukao nas je da doznamo koja su tri najprodavanija NYX proizvoda. Doznajte koji su to proizvodi koji su zaludili beauty ovisnice, a morate ih imati.

NYX Liquid suede cream lipstick

NYX je popularan baš po svojim tekućim ruževima pa niti ne čudi da su upravo dva najprodavanija proizvoda, tekući ruževi. Prvi je NYX kremasti ruž za usne koji klizi, a kada se stisne ima uočljiv matfinish. Dostupan je u 24 baršunaste i meke nijanse. Nijanse su predivne i jarke, a ovaj vodootporni ruž stvara ispoliran izgled svakim sljedećim nanosom.

nyx liquid suede(NYX Liquid suede - 57.90 kn)

NYX Soft matte lip cream

Ovi ruževi definitivno su jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda jer ga beauty ljubiteljice dijele po svim društvenim mrežama već godinama, a make up blogerice kunu se u njihovu kvalitetu. Dostupni su u 34 nijanse i daju baršunasto mekane usne s mat finishem te donose eksploziju boja koje su trajne. Lagani su i kremasti, a zbog svoje slatkasto-mirisne formule ne čudi da su najdraži NYX-ovim obožavateljicama.

nyx soft matte                                                 (NYX Soft matte lip cream - 37,90 kn)

NYX Highlight and contour pro palette 

S obzirom na to je konturiranje pravi hit niti ne čudi je jedan od najprodavanijih proizvoda upravo paleta za konturiranje. Uz ovu paletu možete se našminkati poput pravoga profesionalca. Paletu možete sami puniti bojama koje vama odgovaraju! Svaki komplet uključuje osam različitih nijansi za naglašavanje i konturiranje, a kada se odlučite zamijeniti jednu boju iz kompleta, možete ih pronaći zasebno u liniji Pro singles.

NYX Highlight and contour pro palette (NYX Highlight and contour pro palette - 145,90 kn)

Foto: PR

Objavljeno: 20.10.2016. u 13:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p