MAKE UP

Top proizvod mjeseca - paleta za najljepše make up lookove

The Rock Nudes paleta sjenila za oči
maybelline the rock nudes
P
alete sjenila neizostavan su dodatak svakoj beauty kolekciji, pogotovo u prosincu kada ste pozvani na velik broj blagdanskih zabava. U jednom proizvodu nalaze se beskonačne mogućnosti kombiniranja boja kojima ćete postići savršen izgled, a mi smo pronašli odličnu paletu koja će zadovoljiti sve vaše stroge kriterije.

Ipak, kako bi funkcionirala, dobra paleta sjenila mora biti dobro stilski osmišljena s komplementarnim nijansama koje funkcioniraju zajedno u brojnim kombinacijama. Mora biti i dobro pigmentirana i imati odličan izbor mat i shimmer nijansi. Posjedovati mora i ostale važne make up kvalitete poput dugotrajnosti, formulacije koja se prekrasno blenda na kapcima, a zanemariva nije niti upečatljiva i čvrsta ambalaža. 

maybelline the rock nudes
Naš proizvod mjeseca je Maybelline New York The Rock Nudes paleta koja može biti odlična za sve blagdanske lookove. Ova predivna paleta sastoji se od 12 heavy metal nijansi kojima možete postići bezbroj rock ‘n’ roll edgy lookova s kojima ćete zasjati na božićnom ili novogodišnjem partyu. Nijanse se kreću od svijetlih, ledenijih tonova pa sve do zagasitih i metalik nijansi kao stvorenih za svečane lookove. Teksture su odlično kombinirane pa možemo odabrati između mat, sjajnih i shimmerastih sjenila, zaista veliki izbor za svakoga. Paleta je dugotrajna, a sjenila se lagano blendaju te su izuzetno pigmentirana te su samim time idealna za intenzivnije zimske lookove.

Nijanse su tamne, izazovne, hladne kao stijena za bezbroj blagdanskih stilova koje sjenilom želite dočarati. Hladni, prirodni tonovi za novogodišnji smokey look uz dašak opasne crne. Paleta je istovremeno prirodna i hladna pa će svatko pronaći nijanse idealne za look koji želi postići na partyu ili svečanoj večeri. Najbolja stvar ove palete je što je se sastoji od kombinacija boja koje su komplementarne pa tako možete kombinirati duo nijanse, trio ili quad. Odaberite blagdanski look koji želite i kreirajte ga uz ovu paletu i zasigurno ćete zablistati na svakom partyu. Ako želite da vam je cijeli look besprijekoran kao i onaj na očima, odaberite iz Maybelline New York bogate palete proizvoda.

Maybelline New York The Rock Nudes paletu sjenila možete kupiti na odličnoj akciji za 66,90 kuna u svim BIPA prodavaonicama do kraja prosinca.

maybelline the rock nudes

Foto: PR
Objavljeno: 01.12.2016. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p