MAKE UP

Top proizvod mjeseca - puder za besprijekoran ten

Pronašli smo puder koji će biti kao vaša druga koža

 
Tragate za puderom koji dobro prekriva, ali se ne vidi na koži? Koji se odlično stapa s vašom kožom, ali vam opet daje malo zdrave boje u licu? Koji istovremeno daje zdrav sjaj na koži, ali s kojim se nećete zasjajiti za dva sata i koji će trajati cijeli dan?
 
Kakvu god kožu imali, svakoj ženi barem za posebne prigode treba dobar puder. No, pravu teksturu pudera nije lako odabrati. Od tekućih, preko kremastih i pjenastih do praškastih varijanti, žene su obično nesigurne u pravi izbor pudera za svoj tip kože što dovodi do eksperimenata koji završe nezadovoljstvom s konačnim izgledom proizvoda na licu.
 
Puder nikada ne smije izgledati umjetno, niti kao maska. Svrha pudera je da ujednači ton kože, smanji crvenilo, prekrije manje nepravilnosti i generalno učini da koža izgleda ljepše, ali ne i umjetno. Zahvaljujući tehnološkom razvoju uz pojam tekućih pudera više se ne veže pojam 'teško'. Nove formule dopuštaju koži disati. Lagane su na licu, prekrivaju, a istovremeno njeguju kožu.
 
Neovisno o teksturi, s prekrivenosti se možete igrati. Posegnite za kistom ili prstima za prirodniji izgled, dok ćete sa spužvicom dobiti jače prekrivanje. Prema potrebi nanesite dva sloja, ali neka budu tanka jer naglasak kod prirodnog izgleda je čak i kod masne kože. Naravno, svi od pudera želimo izvući apsolutni maksimum i postići savršen izgled kože pa stoga najčešće sam tekući puder nije dovoljan. Tu su puderi za fiksiranje i matiranje koji nam pomažu da dobijemo još malo pokrivenosti, zamatiran izgled i trajnost. Masna koža itekako može profitirati od dobrog matirajućeg i fiksirajućeg pudera koji će pomoći u kontroli lučenja sebuma i produljiti postojanost make upa. Kod odabira pudera u kamenu treba pripaziti kakav biramo da ne bi napravio izgled maske na licu.
 
Ako se u skorijoj budućnosti spremate krenuti u nabavku novog tekućeg pudera i pudera u kamenu pronašli smo idealnu kombinaciju u BIPA prodavaonicama. Maybelline Superstay 24h tekući puder i Maybelline Superstay 24h kompaktni puder možda postanu vaši omiljeni puderi.
 
Maybelline Superstay 24h proizvode pronađite u BIPA prodavaonicama po super akcijskoj cijeni od 48,90 kuna do kraja travnja.
 
 
Maybelline Superstay 24h tekući puder

Dugotrajni tekući puder, dostupan u 6 nijansi. Izgleda svježe i postojano do 24h* zahvaljujući Micro-Flex tehnologiji. Otporan je na znoj, vlagu i dodir. Besprijekorno prikrivanje tijekom cijeloga dana bez osjećaja maske na licu. Za najbolji rezultat ravnomjerno nanesite na lice i razmažite prstima. Tekući puder nikada ne nanosite na kapke kako biste spriječili nakupljanje šminke u sitnim naborima kože.
 
*Potrošački test 102 žene 


Maybelline Superstay 24h kompaktni puder


Dugotrajni kompaktni puder, dostupan u 4 nijanse s matirajućim efektom. Make up izgleda svježe i postojano do 24h. Otporan na znoj, vlagu i dodir. Za najbolji rezultat puder nanesite na sredinu lica, a zatim prema rubovima. Ne zaboravite prvo nanijeti podlogu u obliku tekućeg pudera.
 
 

 
Foto: PR
Objavljeno: 01.04.2016. u 09:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p