MAKE UP

Top proizvod mjeseca - puder za predivan ten

Maybelline Super Stay 24h 

maybelline super stay 24h

Puder u kamenu ili kompaktni puder odličan je i koristan dodatak svakodnevnom make upu jer produljuje trajnost tekućeg pudera i korektora te koži daje besprijekoran i mat izgled, ali morate znati koji odabrati.

Idealna verzija kompaktnog pudera mora licu dati besprijekoran izgled te ne smije izgledati umjetno, niti kao maska. Svrha kompaktnog pudera je da ujednači ton kože i generalno učini da koža izgleda ljepše, ali ne i umjetno. Kompaktni puderi zapravo običnom puderu daju još malo pokrivenosti, zamatiran izgled i trajnost. Također odlični su za kontrolu lučenja sebuma i produljivanje postojanosti make upa.
  
Kompaktni puder nanosite velikim kistom, prije uvijek otresite višak te klizite kistom po licu. Kako vi sami ne bi tragali drogerijama u potrazi za odličnim kompaktnim puderom, mi smo u BIPA prodavaonicama pronašli idealan proizvod za vas i postao je naš proizvod mjeseca. Maybelline Superstay 24h kompaktni puder dopušta koži disati, lagan je na licu i istovremeno daje prekrivenost i matiranje. 

Maybelline Super Stay 24h

Maybelline Superstay 24h kompaktni puder

Dugotrajni kompaktni puder, dostupan u 4 nijanse s matirajućim efektom. Make up izgleda svježe i postojano do 24h. Otporan na znoj, vlagu i dodir. Za najbolji rezultat puder nanesite na sredinu lica, a zatim prema rubovima. Ne zaboravite prvo nanijeti podlogu u obliku tekućeg pudera. Maybelline Superstay 24h kompaktni puder možda postane vaši omiljeni kompaktni puder.
 
Maybelline Superstay 24h kompaktni puder pronađite u BIPA prodavaonicama po super akcijskoj cijeni od 48,90 kuna do kraja rujna.
 
Maybelline Super Stay 24h   
 
Foto: PR
Objavljeno: 01.09.2016. u 12:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p