MAKE UP

Trend ili trash: biljke na noktima?

Neobična manikura

sukulenti
V
idjeli smo različite manikure, ali ovakvu definitivno nikad do sada! Manikura na kojoj su umjesto laka za nokte mali pravi živi sukulenti zaista je zanimljiva, a ne možemo se odlučiti je li nam trendi ili trash.

Australska umjetnica i ljubiteljica sukulenata Roz Borg došla je do genijalne ideje i od malih biljaka počela je raditi nakit, ali nije stala na tome i male biljčice počela je stavljati na nokte umjesto laka. Lijepi ih pomoću posebnog ljepila za biljke na umjetne nokte i zatim umjetne nokte lijepi na prave nokte.

sukulenti
Sukulenti su biljke debelih mesnatih listova koje često nazivamo kaktusi i iznimno su izdržljivi pa zato i mogu opstati i rasti čak i na maloj površini poput nokta. Kreatorica ove neobične manikure priznaje da definitivno nije praktična, ali je zapravo prilično ekološki prihvatljiva. Kada ljepilo za biljke popusti, sukulenti se presade u teglicu i normalno nastavljaju rasti. Ova manikura izgleda zaista zanimljivo, ali je izuzetno nepraktična. Ne možemo odlučiti je li nam trend ili trash, ali sigurni smo da će se jako svidjeti ljubiteljicama malih mesnatih biljčica!

sukulenti

sukulenti
T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 25.10.2016. u 10:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p