MAKE UP

Tri hit manikure za ljetnu sezonu

Boje u glavnom fokusu ovog ljeta

Lijepi i manikirani nokti odaju dojam osobe koja se brine i za one najsitnije detalje svoga izgleda, no to ne znači da morate redovito posjećivati kozmetičarske salone kako biste dobili ono što želite.  Odlične rezultate možete dobiti i u udobnosti vlastita doma i jednostavnim priborom koji bez problema možete nabaviti u bilo kojoj drogeriji. Donosimo vam tri načina kako da vaše ruke zablistaju u punom sjaju ove tople sezone.  

Manikura naziva Borderline, jednostavan je način za izradu poznate polumjesec manikure i odlična je za sve vas koje volite suptilan i chic kontrast na svojim noktima. Bijela boja kao podloga istaknuti će onu življu boju i učiniti vaše nokte jednostavno neodoljivima.

     

Za manikuru naziva Hot Tips, mogli bismo reći da je mala izvedenica poznate francuske ili nude manikure.  Mali tvist postiže se nanošenjem metalik laka na vrhove noktiju na bazičnu nude boju laka. Ovakav način ukrašavanja noktiju odličan je za sve one koje vole ultra ženstveni look s daškom luksuza na svojim noktima. 

     

Inner Circle naziv je manikure stare već nekoliko desetljeća, a zadnjih par godina doživljava svoj veliki povratak. Namijenjena je ženama s jakim stavom i izraženim osjećajem za stil koji dodatno vole naglasiti i na svojim rukama.

     

 

I.K.

 

Objavljeno: 30.05.2014. u 15:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p