MAKE UP

Trik uz koji ćete pronaći savršenu nijansu rumenila

Rješenje se krije u vašim ustima
trik s rumenilom
I
mate li hladan ili topli podton? Je li vaša koža maslinasta ili brončana? Sve su to pitanja na koja morate znati odgovor ako želite pronaći savršenu nijansu rumenila, a ponekad nam se to čini pomalo napornim. Zato smo otkrili super jednostavan trik koji će vam instantno otkriti koja nijansa rumenila je za vas. 

Što napraviti?

Stanite ispred ogledala i nježno povucite donju usnicu prema dolje. Koje boje je unutrašnjost vaših usta, takvu nijansu rumenila morate odabrati i to je cijeli trik!  

Kako funkcionira?

Boja unutar vaših usta je malo drugačija od ostatka vaše kože, malo je rumenija i točno je one boje koje su nam obrazi kada se prirodno zarumenimo i upravo će nam takva boja rumenila najbolje odgovarati. Iako ćete možda izgledati čudno kada usred drogerije potežete usnicu, barem ćete znati da ćete odabrati pravu nijansu rumenila!

trik s rumenilom

Kako na klasičan način odrediti nijansu?

Svijetli tonovi kože vrlo su zahtjevni i krivim odabirom rumenila izgledat će kao da ga je previše na licu. Efekt neće biti ni približno željen, stoga vam preporučujemo nježnije nijanse roze, svijetle koraljne koje graniče s brončanim nijansama ili breskvaste nijanse.

Srednji tonovi kože imaju daleko više mogućnosti jer im zbog srednje puti pristaju i tamni i svijetli tonovi. Uvijek pripazite da ne nanesete presvijetle tonove jer će ostati nevidljivi na licu. Idealne nijanse za vas su: bogata ružičasta, topla zagasita ružičasta i tamna nijansa breskve.

Tamnija put
ponekad djeluje umorno, pa ćete ju oživjeti s jarkim nijansama fuksije, toplim smeđim nijansama, svim ružičastim nijansama i narančastim nijansama. Ove vesele boje dat će živost licu i u hladnim jesenskim danima.

T.K.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 03.04.2017. u 10:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p