MAKE UP

Trik uz koji ćete za 30 sekundi imati punije usnice

Konturiranje usana

punije usnice

Svi oni koji imaju male i tanke usnice, a žude za nešto punijima, sigurno su pokušavali različite trikove i proizvode koji jamče efekt punijih usana. Ne morate više tragati bespućima interneta jer vam mi donosimo odličan trik uz koji će vaše usnice sigurno izgledati veće i punije.

Konturiranje usana i nije neka novost s obzirom na sveprisutan trend konturiranja svih mogućih dijelova lica i tijela, ali je sigurno djelotvorno jer funkcionira na principu svjetla i sjene. Puno je jednostavnije nego što mislite i može se napraviti sa svim bojama ruževa koje već imate. Postupak se sastoji od samo tri koraka i može se napraviti u samo 30 sekundi.

1. Uzmite dvije nijanse boje po izboru olovke za usne (može i ruž, ali olovka je preciznija). Obrubite i popunite svoje usne svjetlijom nijansom. 

2. Tamniju olovku nanesite u vanjske kutove usana i na krajnji gornji i donji rub. Produžite tamnu liniju do jedne trećine donje usnice, preskačući sredinu. 

3. Izblendajte prstima dvije boje kako bi se stopile. Ako želite dodatno naglasiti donju usnicu, dodajte još malo svjetlije nijanse u sredinu donje usnice i dodatno potamnite rubove. Za detaljne upute pogledajte video.

T.K.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 02.08.2016. u 12:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p