MAKE UP

Trikovi koji skidaju godine

4 make up trika koja ćete obožavati!

Nema čarobnog štapića koji će odnijeti godine, ali imamo trikove kojima ćemo prekriti šarm odrastanja! Podignute oči, pune usnice i mladenački obraz su visoko na listi prioriteta kada je riječ o ljepoti. Skalpeli i iglice su jedna od opcija za postizanje tražene značajke, a korektor, isticanje onog što želite, i brojni proizvodi koji se već nalaze u vašoj torbi su druga i bezbolnija opcija. Donosimo vam trikove koji skidaju godine!

Povećajte usne


Nanesite olovku u identičnoj boji vaših prirodnih usana na usne i na liniju oko usana. Vizualno ćete povećati usne, a neće izgledati neprirodno. Usredotočite se na nanošenje ruža na vanjskim kutovima, dok središnji dio usana istaknute sjenilom boje šampanjca. Sjenilo nanesite na Kupidov luk, jer će time vizualno zabljesnuti središnji dio usana čime ćete ih vizualno povećati.


Istaknite jagodice

Visoki i puni obrazi san su svake žene, no ono što možemo napraviti kod plastičnog kirurga može izgledati neprirodno pa se umjesto toga, poigrajte s korektorima ili puderima. Ispod jagodične kosti nanesite dvije nijanse tamniji puder (ovim trikom ćete definirati jagodice). A puder ili korektor za dvije nijanse svjetliji nanesite na vrh jagodica (ovim trikom će jagodice zabljesnuti i izgledati veće).


Vrijeme je za lifting očiju

S vremenom naši kapci padaju, a umjesto liftinga, poigrajte se s vašim obrvama. Definirane obrve daju okvir licu, a kapke ćete istaknuti tako što ćete olovkom u boji kože ili korektorom proći uz liniju obrva. Utapkajte i ispod obrva nanesite sjajno sjenilo u boji kože ili šampanjca. Vizualno ćete podići obrve.


Uži nos

S vremenom se naš nos širi, a bronzer bez sjajnih čestica, hladnog podtona apliciran s malim, tankim i mekanim kistom čini čuda! Bronzer će ga vizualno suziti, a na dijelove koje trebate proširiti nanesite highlighter.


Ana Jerneić
 
photos: byrdie.com
Objavljeno: 15.09.2014. u 13:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p