MAKE UP

Trikovi s modnih pista koje možemo koristiti

Naučite od najboljih kako izgledati besprijekorno!

Revijski lookovi nam se uvijek čine revijski i nemamo dojam da bi ih mogli kopirati u životu. Međutim, ne postoji pravilo da ne bi mogli kopirati njihove savjete u svakodnevnom životu. Vjerujte mi, neke ideje su itekako dobre i olakšat će vam svakodnevno uređivanje.

Koristeći slane sprejeve za postizanje valovite kose kao s plaže nanosili ste ih na vlažnu kosu i po cijeloj kosi? Vrijeme je da vam, na kraju sezone kažemo da ste bili u krivu. Dobra stvar je da se trend nastavlja i ove jeseni pa imate vremena ispraviti grešku. Dignite pramen kose u zrak i prskajte kosu s udaljenosti, jer ovim trikom ćete ravnomjerno nanijeti sprej. Prskajte samo gornje slojeve, a teksturu kose dodajte samo gdje je potrebno.

Više pažnje posvetite frizuri oko lica, jer stražnji dio kose, realno ne vidite. Naravno, ne želimo da ga zapustite, ali prednost daje licu. Samo prednji dio kose uokviruje lice i ako će netko prosuđivati vaš izgled, to će biti s prednje strane.

Vaše usne mogu izgledati zanosno s malo truda i bez preciznih linija. Efekt kao da ste se ugrizli za usnu možete postići s kombiniranjem crvenih olovaka u tamnijoj i svjetlijoj boji. Nanesite ih na usne zajedno i obrišite ih prstima. Želite li postići pariški chic izgled, to je taj.

Ruž nikada nije samo ruž. Kod make up-a morate biti kreativni, jer predivna brončana nijansa ruža može biti i bronzer na licu i sjenilo na očima. Koristite ga kao sjenilo i dodajte još sjenilo u rozoj nijansi. Uživat ćete u svojoj omiljenoj duokromskoj nijansi sjenila.

Čini nam se da nikad ne prestajemo pričati o pletenicama. Ne možemo si pomoći kada su toliko simpatične i s njima je beskonačno mnogo mogućnosti. A ponekad su samo pomoćno sredstvo, kao sada. Elastične trake za kosu često klize s kose, želite li ih zadržati, ispletite dvije pletenice sa svake strane glave i više neće kliziti.

Ana Jerneić
photos: Pinterest
Objavljeno: 11.09.2014. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p