MAKE UP

Ukrasite usne jarkim ljetnim bojama

Omiljene proizvode za usne nađite u kolekciji LOOK BY BIPA
Usne optočene najljepšim ljetnim bojama, jedan su od glavnih beauty imperativa sezone, a sve moguće nijanse ružičaste, narančaste i crvene mame nas ovih dana s polica naših omiljenih trgovina. Veliki trend boja na usnama preselio je s pista svih važnijih revija ravno na ulicu, stoga je pravo vrijeme da u potpunosti ogolite svoja lica i kao dominantan akcent ovog ljeta odaberete jarke/pastelne boje sjajila ili ruža za usne.

LOOK BY BIPA SENSATION ruž za usne

Takav stil idealan je za ljetne vrućine, kada lice ne podnosi teške podloge i dramatični make up na očima, a dodir boje na usnama učinit će svaki vaš look svježim i privlačnim. Kako biste dopustile usnama da ispričaju priču za sebe, za vas smo pripremili pregled najljepših ljetnih nijansi iz kolekcije LOOK BY BIPA, koju možete pronaći u svim BIPA-inim drogerijama.

LOOK BY BIPA SENSATION ruž za usne

Trendovska linija s modernim izborom boja te ležernim dizajnom i cool cijenama za početak nam predstavlja LOOK BY BIPA SENSATION ruž za usne. Ovaj postojani ruž intenzivnih boja, koji sadrži ulje jojobe i na taj način štiti i njeguje usne, krije se na BIPA-inim policama po cijeni od 19,90 kuna.

LOOK BY BIPA COLOUR sjajilo za usne

LOOK BY BIPA COLOUR sjajilo za usne može se pohvaliti specijalnim kompleksom koji usnama daje dugotrajnu, izražajnu boju i sjaj, a njegova cijena iznosi 19,90 kuna.

LOOK BY BIPA SWEET POCKET sjajilo za usne

Sve djevojke koje vole praktične i funkcionalne proizvode, sasvim sigurno zaljubit će se u LOOK BY BIPA SWEET POCKET sjajilo za usne. Ovo sjajilo doslovno vam stane u džep, vrlo je mirišljavo i, zahvaljujući svjetlucavim česticama, na usnama izgleda blistavo i sjajno. Proizvod je dostupan po cijeni od 24,90 kuna.

LOOK BY BIPA olovka za usne

Za kraj, usne uvijek možete lagano osjenčati olovkom za usne u boji. Izaberite pastelne bež i roskaste nijanse ili vibrantne tonove ciklame i maline, ovisno o tome igrate li na kartu suptilnog ili izražajnog make up looka. LOOK BY BIPA olovke za usne uključuju širok spektar raznih nijansi, a vaše mogu biti za 12,90 kuna.


H.B.
Photo: BIPA

 

Objavljeno: 15.07.2013. u 16:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p